Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:55, 28. 3. 2015.

| Društvo

Blokirali svoju ulicu zbog blata "do guše"

Autor:D. MarinkovićIzvor:Južne vesti
Protest žitelja Ohridskog naselja
Asfalt kao san; Meštani Ohridskog naselja

Više od 50 meštana Ohridskog naselja blokiralo je danas na dva sata Smederevsku ulicu, najfrekventniju u ovom delu Leskovca, nezadovoljno nemarom lokalnih vlasti i očajnim stanjem u infrastukturi.

Blokirana ulica za automobile Smederevska bila blokirana za automobileKako kažu, ukoliko u narednih nekoliko dana niko od nadležnih u gradskoj upravi ne počne da rešava nijhove probleme - neasfaltiranih ulica i nedostatka vode za piće - blokiraće i magistralni put za Vučje.

Žitelji Ohgridskog naselja nisu dozvoljavali automobilima da prolaze Smederevskom ulicom. U čizmama su gazili po barama, a vozače automobila upoznavali sa njihovom problemima.

Dosta nam je političkih obećanja pred izbore, jer se ni jedno nije ostvarilo. Mi i dalje gazimo u blatu do guše, deo naselja je bez osvetljenja, a u pojedinim ulicama je pritisak za vodu toliko slab da vode skoro da i nema - kaže meštanka Smederevske ulice Miroslava Stošić.

Najviše su ogorčeni na gradske većnike i odbornike iz njihovog kraja koji, kako tvrde, nisu mrdnuli prstom, a kamo li ukazali na njihove probleme za skupštinskom govornmicom.

Već 40 godina bez asfalta Već 40 godina bez asfaltaPosebno su kritikovali gradskog većnika Nenada Filipovića, funkcionera Jedinstvene Srbije.

Živi ovde, a tamo služi da diže ruku i glasa samo za ono što mu gradonačelnik kaže. Nikada nijednu reč nije rekao za nas, ukazao na problem. Neka zna da sledeći put nećemo da ga glasamo - ogorčen je žitelj Ohridskog naselja Nebojša Petronijević.

U  ovom naselju živi oko 400 porodica sa stotinak dece. Ima i desetak hraniteljskih porodica. Naselje je staro 40 godina i još uvek je bez asfalta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • mrki

    13:07 // 29. 3. 2015.

    I mokranjceva postoji vise od 40 god....

  • nikola

    19:01 // 28. 3. 2015.

    "Hobit" izgleda si previse minimalizovan da bi bio uocljiv!

  • hobit

    17:07 // 28. 3. 2015.

    Filipović je totalni marginalac koji se dokopao zrnceta nekakve vlasti i ne vidi nista oko sebe. Radujem se danu kada ću ljudima poput njega i ostalima sa ove bedne scene videti leđa.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: