Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:21, 12. 9. 2013.

| Društvo

Bradić podneo Zahtev za sprečavanje zlostavljanja

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
bradic.jpg
Blagoje Bradić, arhivska fotografija

Bivši direktor niške filijale Fonda za zdravstveno osiguranje Blagoje Bradić zatražio je zaštitu od mobinga koji, navodno, trpi u Filijali od stupanja na novo radno mesto.

Prema rečima njegovog advokata Aleksandra Kuljaka, Bradiću, nakon preuzimanja funkcije pomoćnika direktora, nije dozvoljeno da prisustvuje kolegijumima, a nije mu obezbeđen ni računar.

Ovakvo stanje u Filijali narušilo je Bradićevo zdravstveno stanje, zbog čega je on uzeo bolovanje i podneo Zahtev za sprečavanje zlostavljanja.

- Sam taj proces je loše uticao na njega. Po njegovim rečima nisu ga pustili na kolegijum gde su bili svi načelnici sektora. Lekar je konstatovao pogoršano zdravstveno stanje i zahtev protiv zlostavljanja je podnet protiv Svetlane Milijić, aktuelne v.d. direktora - kaže Kuljak.

Podsetimo, informacija o promeni direktora niške Filijale RFZO dugo je skrivana od javnosti, a zvaničnih podataka iz Republičke filijale još nema.

Bradićevo mesto preuzela je Svetlana Milijić, rođena sestra predsednice gradske Komisije za izbor direktora javnih preduzeća u Nišu i funkcionera SNS Sanje Milijić, prema, za sada, nepotvrđenim informacijam, samo dva dana nakon što je počela da radi u niškoj Filijali zavoda.

Pored Zahteva za sprečavanje zlostavljanja, Bradić se sudu obratio i sa zahtevima za poništaj Odluke o razrešenju i za poništaj Aneksa ugovora o radu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milanka

    12:55 // 13. 9. 2013.

    Milane demokrato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Blasko

    12:38 // 13. 9. 2013.

    Jadan ja. Kad nije bilo sestog oktobra, kome sad da se zalim kad sam radio jos gore stvari, vredjao ljude, isterivao ih sa radnih mesta, ovi moji vise nisu na vlasti. Ali vraticemo se, pa cete da vidi

  • Sloba

    11:00 // 13. 9. 2013.

    Tesko da ce da ga vrate na radno mesto, jer kao i sto sami znate u ovoj zemlji se zalbe ne usvajaju !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: