Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:07, 6. 4. 2011.

| Društvo

Branislav Jovanović: Ko rekonstruiše halu?

Autor:S.S.Izvor:Južne vesti

NIŠ - Branislav Jovanović, niški odbornik G17 plus zatražio je u ime svoje odborničke grupe na sednici gradskog parlamenta da se formira komisija za praćenje radova na rekonstrukciji hale „Čair“.

- Građani Niša moraju da znaju ko je izvođač radova, kolika je cena rekonstrukcije i ko radi nadzor? Na tabli izvođača stoji neka beogradska firma. Nisam siguran, ali mislim da je vlasnik te firme Milan Beko. Pa gde je tu patriotizam? Ovolike niške firme su bez posla, a posao dat beogradskoj firmi pa zato moramo da znamo svaki detalj tih ugovora jer se troše gradska sredstva - rekao je Jovanović.

Međutim, Bratislav Ignjatović, direktor Sportskog centra Čair, tvrdi da je sa procedurom oko tendera i sve ostalo oko rekonstrukcije hale, upoznata javnost.

- Ispred hale stoje devet jarbola i veliki natpis na kome može sve da se pročita. Tender za izbor najboljeg ponuđača je javan. Na natpisu stoje imena onih osoba koje vrše nadzor, gradi ga preduzeće „Tehnikom“ i procedura je sprovedena maksimalno po zakonu - rekao je Ignjatović.  

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vlada

    00:47 // 25. 4. 2011.

    Tehnikom je kupio Ei Informatiku iz Niša (poznati po fiskalnim kasama).

  • Semper Fi

    10:02 // 22. 4. 2011.

    B.Jovanovic, cuveni preletac(mislim da samo jos nije bio clan stranke Jozefa Kase), odjednom postaje "zastitnik" grada Nisa. '96 kada je isplivao na povrsinu bio je go ko pistolj, danas tajkun br.1 na jugu Srbije. Da je ovo pravna drzava on bi vec gulio svoju visedecenijsku kaznu u KPD, imovina bi mu bila zaplenjena, a zbog zloupotrebe polozaja i obmanjivanja gradjana ukinila bi mu se gradjanska prava.

  • milos

    20:03 // 16. 4. 2011.

    Nije Smiljko bio budala!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: