Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:10, 25. 7. 2021.

Brnabić: Ukoliko kompanija "Geoks" ode iz Vranja, doći će novi investitor

premijerka Premijerka obišla hotel u izgradnji u Vranjskoj Banji; foto: Vlada RS

Premijerka Srbije Ana Brnabić dvodnevnu posetu Pčinjskom okrugu završila je u Vranju, jedna o tema o kojima je govorila je i kompanija Geoks, u kojoj zaposleni već neko vreme strahuju da će ostati bez posla zbog odlaska te firme. Kao jedan od razloga mogućeg zatvaranja premijerka je navela to da su oni došli zbog jeftinije radne snage, a da je sada rastu plate. Ipak, poručila je da će dovesti novog investitora ako Geoks odluči da ode, te da radnici te firme ne treba da strahuju za radna mesta.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • SNSlogika

    19:26 // 25. 7. 2021.

    Dovescemo novog investitora,dati mu novac a vi cete raditi opet za manju platu.

  • Čudesni dribling

    19:28 // 25. 7. 2021.

    Pa ovo je prevazišlo i moja "očekivanja" besmislenosti! Porasle im mnogo plate, pa se firma povlači???!!! Ali, evo i rešenja! Doći će nova fabrika koja će, verovatno, dati manje plate i svi će biti srećni! Ako, stoko, ćuti i dalje!

  • motači kablova

    19:39 // 25. 7. 2021.

    Napre DNO

  • Des - pot

    19:55 // 25. 7. 2021.

    Ovaj došao zbog niske cene rada, sada odlazi, iskoristio subvencije i ćao. Dovešće novog, platiti mu 10.000€ po radniku, a plate i dalje 300€ i ćao.

  • Stojko

    19:58 // 25. 7. 2021.

    Ma, ubrizgajte im finansijsku inekciju, u visini već DOBIJENIH SUBVENCIJA, i videće te, OSTAĆE. Naš model, nigde u svetu primenljiv, privlačenja stranih investitora. RASIPNICI !?

  • Petar SNS

    20:04 // 25. 7. 2021.

    Bravo! Naravno ala ste svi vi postali cepidlake izvinte molim vas pa i u Nemačkoj i u EU firme se zatvore pa se otvore. Pa nije premijer kriv a ponajmanje predsednik! Bravo Ana. Otvorićemo novu i sve to ide po PS-u.. nijednog gradjanina naša mašinerija zvana SNS neće ostaviti na cedilu ja primam i razgovaram sa ljudima danas kod pijace ljudi prilaze žele da čuju delim informator hoće članstvo.

    • steva

      21:41 // 25. 7. 2021.

      Problem koji finansiranje stranih investitora stvara po domaću privredu zemljače ti nemaš kapacitet da razumeš. Kod vas je sve sitna politika. Državu ne vodi precednik nego sistem, nismo mi ovce da nam treba čobanin. Jako bih voleo Petre da podelite sa nama važe reference, na osnovu čega ste vi relevatni da komentarišete i osenjujete dnevno-političike dogadjaje?

    • Med sestra

      22:55 // 25. 7. 2021.

      Tebi prijatelju spasa nema.

    • Da be

      22:58 // 25. 7. 2021.

      Dodaj pare za diplomu koju si kupio i kaži im da te nauče šta je skraćenica "PS" i u kom kontekstu da je koristiš. Mnogo vas volim tako nepismene iz sns-a jer znam da ste propali i pre nego što vam se čini...

    • Stojko

      23:23 // 25. 7. 2021.

      A, sendvič i kisela ?

    • David

      02:15 // 26. 7. 2021.

      Pozdrav iz US. U zdravim ekononijama, firme propadaju, nove se otvaraju, radnik je pokretan, prekvalifikuje se, seli se. Problem sto ekonomija Srbije nije zdrava…

    • Dragan Petrovic

      08:54 // 26. 7. 2021.

      Ne lupetaj Petre jebivetre...mog brata je vasa naprdna direktorka otpustila 2017 sa 55 godina...primao tri meseca 24000,uz nezaposlenu suprugu i sina koji je tada imao 30 godina...on lekar specijalista,sin gradjevinski inzinjer...posle 6 meseci pakla napustili Srbiju i lepo se snasli...a ti na mostu prodaj maglu...mozda i neko skoci sa nezavrsenog mosta ili se oklizne...

    • Soklen

      10:51 // 26. 7. 2021.

      Perice ima li ih članarinke od preminulih lica? Skupljate, skuoljate ponovo. Kod vas bre u sns svaki dan parastos. Ako babino samo skupljajte uskoro ce i vasa stranka da umre. Predsednik ce da ti bude u zatvoru, po tebe Juventus dolazi na pijacu dok informises ljude i uclanjujes i objasnjavas kako skupiti clanarine od preminulih lica koja glasaju za sns.

    • Soklen

      11:07 // 26. 7. 2021.

      Priznaj Perice dok razgovaras oko pijace, dok praziluk viri iz kese, ti zamisljas halu Čair, da si veliki vođa i da držiš saving(miting) a stado dovedeno iz raznih krajeva, busevima koje platio narod Srbije. Svi aplaudiraju,vicu Perice, Perice, babino. Ti rastes kao kvasac, pa pravis zadrsku dok pričas... sanjaj slobodno i kazi ljudima sto te pogodile one babe paradajzom pa si pobego sa pijace?

    • Soklen

      13:41 // 26. 7. 2021.

      Perice, babino, Svetozar Vujačić advokat Marka Miljkovića, Belivukovog kasapina je savetnik ministra policije Vulina. O cemu se ovde radi babino? Babino vidis da ste umesani do grla u klan.

    • Smuk

      14:21 // 26. 7. 2021.

      @Za sve komentatore osim perice , malog :
      Niko od vas mi nije jasan i ne mogu da shvatim da još pratite i čitate njegove nebuloze !!!!????
      Nevažan lik , čovek živi u svom svetu kao i svi mi ali "malo" preteruje dižući sebe u nebesa a ne vidi da je na "IX horizontu" /kao Alija Sirotanović/ ali je "udarnik" svojih vlažnih maštanja!

  • Danijela

    21:32 // 25. 7. 2021.

    Ti zaposljeni su živa bića,imaju porodice,obaveze,kredite i potrebe.Zamislite taj stres gubitka posla,neizvesnost šta dalje i traženje nekog novog posla ako ga uopšte ima? Znaju li to naši političari,osećaju li ili misle samo za sebe? Jadna li smo zemlja i jadan narod sa ovakvim vođama.

  • Jovan

    21:39 // 25. 7. 2021.

    Bobane,po pisanju vidim da si dete megatrenda.Verovatno ti je pijaca ili buvljak krug koji ti najviše i leži .Mašinerija vam je nakaradna,nasilna,prosta i na nivou S.Koreje.Zbog takvih kao što si ti žao mi je i Srbije i naroda jer sam jedan od mnogih koji je morao da napusti zemlju i da vas ne gleda.Živim normalno,od plate,bez stresa,straha i neizvesnosti.

  • Bil

    21:50 // 25. 7. 2021.

    Čale će reši situaciju

  • Faraon

    05:45 // 26. 7. 2021.

    Aps

  • S.Nikolić

    05:45 // 26. 7. 2021.

    "Dolaziće brendovi da vide........", ovde sam prestao da čitam!

  • ne li ti reko

    08:19 // 26. 7. 2021.

    Mnogo nju boli briga za Geoks, došla da vidi kako napreduju poslovi vezani za Milenijum tim, za bratski i kumovski ortakluk

    • bata

      13:17 // 26. 7. 2021.

      I da preda raport "šefu", kad se vrne u Bejograd!

  • Dragan Petrovic

    08:46 // 26. 7. 2021.

    NazaDNO presipanje iz supljeg u prazno..."Decka" je opalila filozofsku mudrost u stilu 'ima ko hoce"...na trulom zapadu se gubi posao,tacno,ali primas i neku naknadu,a ovde 3 meseca neku sicu,a tamo nezaposlene zovu i nude posao,za razliku od ovih koji samo vode statistiku da se smanjuje broj nezaposlenih...

  • tony

    09:12 // 26. 7. 2021.

    ...doći će novi investitor?? To je odgovog ove kreature što misli da je premijer...doći će novi investitor...pa da mu opet plaćamo 10-15000 eura po svakom radnom mestu, pa da li ste vi normalni, a na kraju će i taj novi investitor da ode kad potroši subvencije i tako sve ukrug, pa jel vi mislite da se tako razvija industrija i diže BDP...

    • ult 350

      13:16 // 26. 7. 2021.

      Baš tako. Strašno šta oni rade....Država tone u naprednjački glib.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: