Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:47, 19. 11. 2020.

Broj novozaraženih premašio 6.000, od kovida preminulo 29 ljudi - 5 na jugu

Kovid zona DZ Nis; foto: Dom zdravlja Nis Broj dnevnih pregleda u kovid ambulantama Doma zdravlja prelazi 1.200; foto: Dom zdravlja Niš

Sa 6.109 novozaraženih virusom korona u poslednja 24 sata, ukupan broj takvih slučajeva u Srbiji prešao je 104.000. Od posledica bolesti kovid-19, prema podacima Ministarstva zdravlja, preminulo je još 29 ljudi, 1.110 od proglašenja epidemije. U niškom Kliničkom centru leče se 242 osobe. Tamo su od juče preminula 3, a u vranjskom zdravstvenom centru 2 pacijenta.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • BATA

    17:25 // 19. 11. 2020.

    Nazalost,izmene i dopune o zastiti zdravlja koje su donete svrstavaju taj zakon u zakon protiv covecnosti.Sve slobode mogu biti ukinute voljom pojedinca zato sto moze po nahodjenju doneti tu meru.Da je to direktiva vidi se i po tome sto isto to treba da usvoji i nemacki Bundestag,gde vlada bez saglasnosti donosi takvu odluku.Kazu da je tako nessto tamo doneseno 1933 za vreme Hitlera.Sta je tu je.

    • Milan

      17:52 // 19. 11. 2020.

      Dzabe brate moj objasnjavas. Kampanja je odradila svoje, vecina naroda je kao ona mara sto se ovde javlja, kuku lele svi ce pomremo i ne zanimaju ih nikakve gradjanske slobode. Kod nemci ima ko ce to da kontrolise al mi smo beskicmenjaci sto i ovako cutimo na svaki zulum sto nam gospodar namece, sad dobija alibi da zakonski moze da radi sta hoce

  • Bruno

    00:36 // 20. 11. 2020.

    @bata A u čemu je problem da ti ne obučeš skafander, a ne sekiraj se za nas koji ne nosimo maske?

  • vlada

    09:45 // 20. 11. 2020.

    Svi ste vi pametni dok vas ne zakaci virus.Narod umire,sto staro sto mlado,tako da nempjte mnogo da pametujete o ljudskim pravima.Svako od nas pojedinaca mora da vodi racuna o sebi pa i o drugima da ih ne zarazi.Ja sam covek penzioner,prosetam u toku dana barem jednom,u prodavnici obavezno masku stavim,a kuci mi dodje komsija na partiju saha i onda upalim ambilife preciscivac vazduha.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: