Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:10, 18. 9. 2015.

| Društvo

Bulatović naložio smenu načelnika u Crvenom Krstu?

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
bulatović
Bulatović bi da iskoristi "svoju snagu i autoritet"?; foto: JV arhiva

Iako više nema nikakvu funkciju u niškoj Opštini Crveni Krst, direktor “Jugoistoka” Darko Bulatović naložio je, kako kaže načelnik Opštinske uprave Vlastimir Petrović, njegovu smenu.

Petrović kaže da je Bulatović, inače bivši predsednik Opštine, juče bio u Crvenom Krstu i da je naredio predsedniku Opštine Miodragu Milutinoviću, predsedniku Skupštine Zoranu Stojkoviću i pojedinim opštinskim većnicima da u roku od 3 dana pokrenu postupak za razrešenje načelnika.

Tražio je od njih da pokrenu hitan postupak za moje rarešenje mimo zakonskih okvira. Njegov osnov za to je da je blatim njega kao stranačkog funkcionera SNS i direktora “Jugoistoka” - kaže Petrović.

(/slika2)Ovaj dugogodišnji načelnik Opštinske uprave ne negira da je, najčešće u društvu svojih prijatelja, kritikovao Bulatovićev rad.

U gradu, neformalno sam pričao o nekim njegovim postupcima, nigde zvanično. U kafani sa prijateljima sam govorio o njegovim lošim rezultatima dok je bio u Crvenom Krstu - rekao je Petrović.

On pojašnjava da je na kraju Bulatović rekao “ili da Petrović prestane da priča loše ili će svojim autoriteom i snagom da ga smeni”.

Predsednik Opštine Miodrag Milutinović kaže da razrešenje načelnika nije baš tako jednostavno.

Ne može to tako. Načelnik bi trebalo da ima neke radne povrede ili slično, pa tek onda da se razreševa ne može neko da naredi - kaže Milutinović.

Međutim, Milutinović nije odgovorio na konkretno pitanje da li je Bulatović juče bio u Opštini.

Kako može neko predsedniku da naredi? Ne može da naredi… Što onda mene zovete ako mi je Bulatović naredio? - prita Milutinović.

Novinari "Južnh vesti" zasada nisu uspeli da stupe u kontakt sa direktorom “Jugoistoka” i funkcionerom niškog SNS-a Darkom Bulatovićem. 

Podsetimo, Bulatović je bio predsednik Opštine Crveni Krst od jula 2012. godine do 13. maja 2014, a odborničkog mesta u lokalnom parlamentu se odrekao polovinom februara 2015. godine i trenutno tamo nema nijednu funkciju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • shaft

    18:08 // 18. 9. 2015.

    Hiljadarko,dosao mu ucitelj iz Haga,pa ga nostalgija uhvatila!Ti si preletac,pa moras da slusas!A,vi sto kukate da ste iznevereni clanovi,simpetizeri i glasaci,ima leka.Obratite se svom parohu da okajete grehe,nemojte nas neokaljane da smarete!

  • Jedva cekam izbore ma glasacu za Silju

    15:58 // 18. 9. 2015.

    Klosara ali za vas vise nikada kako ste me samo obmanuli kome sam ja dao glas ma nikad gora vlast u Nisu nije bila kako vas bre nije sram ma cim sam video da ste prostorije preselili u pobedinu ejjj molim te pa to ni Sloba nije radio znao sam da sam se preso!Kako vas bre nije sram

  • Ana

    15:30 // 18. 9. 2015.

    Sramota me zbog Bulatovića i Slavkovića što sam član SNS.

    • sanja

      21:29 // 18. 9. 2015.

      Sramota sto si clan SNS!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: