Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:17, 19. 2. 2015.

| Društvo

Bulatović podneo ostavku na odborničko mesto

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
darko-bulatovic.jpg
Bulatović bez funkcija u lokalnoj samoupravi; Foto: Arhiva JV

Bivši predsednik Opštine Crveni Krst Darko Bulatović podneo je ostavku na mesto odbornika u ovoj Opštini. Njegovu stolicu preuzeo Zoran Stojković iz SNS-a, koji je odmah predložen za predsednika Skupštine.

Bulatović je kormilo Crvenog Krsta napustio u maju prošle godine, ali je ostao u skupštinskim klupama kao deo najveće odborničke grupe Srpske napredne stranke.

Iako je paralelno bio i direktor “Jugoistoka” i odbornik, Bulatović je ostavku na mesto odbornika podneo posle više od 6 meseci od napuštanja predsedničke fotelje.

Razlozi za ostavku zasada nisu poznati, jer Bulatović nije mogao da odgovara na pitanja novinara Južnih vesti zbog toga što se trenutno nalazi na kolegijumu “Jugoistoka” u Zaječaru, ali je obećao da će se javiti prvom prilikom.

Kako je aktuelni predsednik Opštine Crveni Krst Miroslav Milutinović rekao novinarima, na Bulatovićevo mesto došao je Zoran Stojković, koji je podneo ostavku na mesto zamenika predsednika i najverovatnije će biti novi predsednik Skupštine.

Stojković je bio moj zamenik, pa je Bulatović podneo ostavku, a on je došao na njegovo mesto u Skupštini, jer predsednik Skupštine može da bude samo odbornik - rekao je Milutinović.

Za sutra je zakazana nova sednica Skupštine na kojoj će odbornici glasati o predlogu Stojkovića za novog predsednika parlamenta.

Milutinović je rekao da mesto njegovog zamenika za sada ostaje upražnjeno.

Podsetimo, sednicama lokalnog parlamenta predsedavao je zamenik predsednika Skupštine Goran Milosavljević nakon smrti bivšeg predsednika Predraga Rajkovića.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Peter the Plower

    20:36 // 21. 2. 2015.

    Vala,koliko je neprebrinutih SNS-ovaca, kada bi ga stavili na celu Microsofta zagusio bi im filijale po celom svetu

  • dedatripko

    15:13 // 20. 2. 2015.

    @jm nemamo na koga biti ljubimorni sigurno ne na ovakve "uspesne" kadrove vojne penzionere. Predlazem Bulatovica za Microsoft company.

  • Mimi

    14:57 // 20. 2. 2015.

    Kakva ostavka,samo kalkulisanje gde je bolji kes.Izbori u SNS pravi mu glavobolju.Malo je nase selo sve se vidi,samo se niko ne stidi.Odgovori li neko za invalidsku penziju?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: