Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:36, 31. 5. 2018.

| Društvo

Bulatović ponovo svečano otvarao benzinsku pumpu u Nišu

Autor:S. MarkovićIzvor:Južne vesti
darko bulatovic
Da li je ovo posao gradonačelnika?; foto: GAZPROM

Novu benzinsku pumpu u Ulici vojvode Mišića, nedaleko od nišavskog mosta, svečano je otvorio sam gradonačelnik Niša Darko Bulatović. Ovo nije prvi put, da se laća makazica za presecanje vrpce kada su u pitanju privatne benzinske stanice, jer takav poduhvat obavio je i početkom 2017. godine.

Premda gradonačelnik Bulatović tvrdi da nema vremena da gostuje u emisijama Južnih vesti, pa čak i da daje pojedine izjave, izgleda da mu ono ne manjka kada su u pitanju otvaranja privatnih benzinskih pumpi. Orkužen plavo-belim balonima, sa osmehom na licu i makazama u rukama, gradonačelnik je otvorio novu Gazpromovu pumpu u vlasništvu Rusa.

Bulatović kaže da ova benzinska pumpa “nudi sadržaj koji je potreban Nišu”, ali i “obezbeđuje nova radna mesta”.

Važno je reći da je kompanija NIS otvaranjem benzinske stanice obezbedila nova radna mesta. Reč je o velikoj i značajnoj kompaniji za Grad Niš koja svake godine izdvaja značajna sredstva za različite potrebe, pre svega naših sugrađana, kroz razne projekte. Novootvorena benzinska stanica nudi sadržaj koji je potreban gradu - rekao je Bulatović.

Ovo je, dodaje, ujedno i podsticaj za sve druge kompanije da ulažu i doprinesu razvoju našeg grada“.

Podsetimo, prošle godine je presecao vrpcu na otvaranju Lukoilove pumpe, ali su mu tada društvo pravili i njegov zamenik Miloš Banđur i načelnik Gradske uprave Ljubiša Janić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nishki

    22:29 // 5. 6. 2018.

    El bilo dzabe sendvicha......

  • Boško K

    15:59 // 4. 6. 2018.

    Grad nikad gori,a vlast sve gora dolazi.Ulice katastrofa od rupa,korov svuda.Lickaju samo Bul.12,februar,centar užas.Dva dana slikali
    i najavljivali zamenu slomljenog behatona i toliko,Nikad gori ni predsednici opština.Zamajavaju nas sa nekim seoskim takmičenjima,a grad propada.Gde su pare za 29 fasade od Min.kulture.Urađene samo 2 fasade.U Beogradu dobijeno za 192 objekta,urađeno 178 u 2017.

  • Орвелић

    20:19 // 1. 6. 2018.

    Следећа вест везана за Булатовића:
    "Градоначелник Ниша службеним аутом путовао на СП у Русију"

    А онда деманти:
    "Дарко Булатовић службеним возилом ишао на службени пут у Москву, а у повратку свратио у Калињинград. У кабинету кажу да је тамо имао састанак са представницима ФИФЕ око организације СП у Русији"

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: