Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:32, 9. 10. 2017.

| Društvo

Bulatović sa Piksijem u austrijskom “Hiltonu”

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
Screenshot-Dragan-Antic-Fejsbuk2
Društvo iz "Hiltona"; foto: FB printscreen

U danu kada je fudbalska reprezentacija Srbije igrala utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. protiv Austrije u Beču, gradonačelnik Niša Darko Bulatović sreo se u hotelu “Hilton”, sa Draganom Stojkovićem Piksijem, a sa njima je bio i trener FK “Dinamo” Vranje Dragan Antić. Opozicija kritikuje gradonačelnika, a Bulatović kaže da je put i troškove u Beču platio iz svog džepa.

Fotografija na kojoj Piski, Bulatović i Antić, popularni Recko, u društvu Vlade Bulatovića sede u lobiju bečkog “Hiltona” najviše je zainteresovala odbornika Narodnog pokreta Srbije u Nišu Branislava Jovanovića.

Dok mi odbornici niške Skupštine čekamo sednicu i izbor direktora gradskih preduzeća naš uvaženi gradonačelnik je bio na utakmici sa Austrijom i to u hotelu “Hilton” - kaže Jovanović.

On u kontekstu “Hiltona”, kao jednog od najskupljih hotela na svetu, gde se gradonačelnik Niša slikao, kaže i da u Nišu nema para za pojedine organe Skupštine.

Tako je bilo i sa Velsom u Kardifu, slične aktivnosti je imao i tamo. Dok za opoziciju nema para ni za rad u radnim telima pri Skupštini Grada, kao da je Skupština njihova dedovina, a ne svih građana Niša, što nikad do sada nije bio slučaj - rekao je Jovanović.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je njegov odlazak u Beč i kritike opozicije prokomentarisao preko portparola Milana Cvetanovića, rekavši da je odlazak na utakmicu bio u privatnoj režiji i da je reč o troškovima koje je platio on lično.

Ipak, da li je u “Hiltonu” samo popio piće ili je tamo i odseo, zasada ostaje nepoznanica.

Podsetimo, Bulatović je poznat kao veliki ljubitelj fudbala. Pre nekoliko godina je bio i predsednik Radničkog iz Niša, a redovan je na utakmicama ovog kluba i danas. Prati ih na "Čairu", ali i na gostovanjima, a nedavno je na utakmicu protiv Mladosti iz Lučana putovao službenim vozilom Grada Niša.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mile

    00:31 // 10. 10. 2017.

    Nije tačno da je Bulatović veliki ljubitelj fudbala, dok nije postao predsednik Radničkog nije ni išao na utakmice. E a sad je i delegat u FSS, a siguran sam da će putovati i u Rusiju zajedno sa par hiljada parazita.

  • Old Insider

    18:13 // 9. 10. 2017.

    Molim poštovanu redakciju da postavi pitanje Gradonačelniku i(li) Zameniku Gradonačelnika i(li) Sekretaru Gradskog veća (i objavi njihov odgovor...):
    Zašto na zvaničnoj internet prezentaciji Grada Niša (www.ni.rs) nije "okačeno" (ili kad će...) "Obaveštenje Komisije za sprovođenje konkursa za izbor direktora javnih preduzeća Grada Niša".
    Unapred hvala.

    • Aleksandar

      22:47 // 9. 10. 2017.

      Cekaju da Dejan Andrejevic ispuni uslove... :) :)

  • Misko

    18:10 // 9. 10. 2017.

    Baksuzni Lambrozo, upropastio Grad, pa otiso u Bec da izbaksuzira nase orlove.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: