Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:04, 25. 12. 2017.

| Društvo

Bulatović u poslednji čas otkazao gostovanje u emisiji “60 minuta”

Autor:S. R.Izvor:Južne vesti
bulatović
Službeni put ili bežanje sa megdana?; foto: P B./JV arhiva

Iako je nedavno potvrdio, a najava za emisiju već snimljena, gradonačelnik Niša Darko Bulatović dan pre emisije, otkazao je svoje učešće uz obrazloženje da mora da putuje u Beograd. Drugi gost, narodni poslanik Zoran Živković je taj gest ocenio kao “bežanje sa megdana”.

Uredništvo Južnih vesti i organizatori su nakon otkazivanja, odlučili da emisiju ne realizuju, a pored Bulatovića i Živkovića, 2017. godinu sa njima u studiju trebalo je da sumira i urednik Južnih vesti Aleksandar Stankov.

Gradonačelnika Niša je, kako je rečeno, službeni put sprečio da gostuje u emisiji za koju je već potvrdio svoje učešće, a iz istog razloga nije mogao da dođe ni prošle nedelje u emisiju u kojoj se govorilo o budžetu za narednu godinu.

Ovakav potez prvog čoveka Niša, Živković je komentarisao i na Tviteru, uz ocenu “tipično”.

Lider Nove stranke nije hteo da, umesto Bulatovića, u istoj emisiji gostuje sa zamenikom gradonačelnika Milošem Banđurom, koji je pristao da dođe u studio Južnih vesti.

Podsetimo, bilo je planirano da se emisija emituje uživo u utorak 26. decembra, od 18 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • OPAMETITE SE

    07:01 // 27. 12. 2017.

    Nis je imao najveci rejting dok je Zivkovic bio na celu.Svi koji tvrdite da niste placali struju zbog njega,lazete,to vam je samo odgovaralo i potvrda da ne umete da mislite svojom glavom.Da li biste skocili s mosta da vam je rekao?Pominjete vinograde i ne znam sta.Pa,uhapsila bi ova vlast njega,da ima za sta,ne brinite.Docice nam Carapani na celo grada.Ovi su obrazovaniji od njega? NE, SIGURNO !

  • Numancia

    19:11 // 26. 12. 2017.

    Hvala sto niste objavili moj komentar!Zoki,ovo bi bili laki poeni,sto kaze Sarenac!

  • djuram

    14:26 // 26. 12. 2017.

    Covek je na mesto gradonacelnika dosao da ni on nezna zasto,jednostavno treba takav poslusnik,invalid rada.Eeee nislije za koga ste glasale.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: