Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:19, 20. 2. 2020.

| Društvo

U leskovačkoj Skupštini i o SNS sloganu "za našu decu", Cvetanović podsećao šta je sve prvi otvorio

Autor:Bojana StamenkovićIzvor:Južne vesti
skupština leskovac
Žustra rasprava već na prvoj tački dnevnog reda, foto: B. S.

Da je umesto izgradnje mini golf terena u Leskovcu, koja je najavljena na jučerašnjoj sednici Gradskog veća, bolje deci obezbediti besplatne užine, smatra opoziconi odbornik Grupe “Za Leskovac zajedno” Nebojša Cakić. Na njegove kritike na sednici Skupštine odgovorio je gradonačelnik Goran Cvetanović rečima da deci treba obezbediti nešto lepo, ali i da oni (SNS, prim. aut.) sve prvi otvaraju.

Cakić je reagovao jer su odbornici dopunu dnevnog reda dobili pred samo zasedanje, a ono što mu je, kako kaže, upalo u oči je povećanje izdavanja za rekonstrukciju škole, ali i nepotrebna izgradnja mini-golf terena.

Ovo je idealna stvar, uklapa se u vaš predizborni program za naredne izbore. Građani, kako kaže Srpska napredna stranka, za našu decu, jeste - za njihovu decu. Jer sad kad ste se najeli, napili, zaposlili, sad vam treba zabava. Ali za decu običnih ljudi treba nešto bitnije, recimo besplatna užina ili toaleti koji rade - rekao je Cakić.

Dodaje i da se izgradnja koncertne dvorane najavljuje već 8 godina, a da je za novac koji se izdvajao za obezbeđenje, struju i vodomere Doma vojske, mogla napraviti potpuno nova zgrada.

Na Cakićeve kritike da se za bespotrebne projekte troši veliki novac, reagovao je gradonačelnik Goran Cvetanović koji smatra da je Leskovac okruženje sa pozitivnom poslovnom klimom i da mu ovi projekti trebaju.

Vreme za skupštinskom govornicom iskoristio je i da podseti građane šta je sve prvi u Leskovcu otvorio.

Prvo klizalište u Leskovcu sam ja sa svojim timom doveo na pravi put, prvi teren sa veštačkom travom takođe, prvo otvaranje balon sale, terene za tenis, biciklističke staze, prvi avantura park i evo prvi golf teren će takođe biti naše delo - smatra Cvetanović.

Da je mnogo novca za ove projekte, smatra i Cakićev stranački kolega Nenad Zdravković, ali i odbornik Jedinstvene Srbije Nenad Filipović.

Inače, promenu plana javnih nabavki na hitno zakazanoj sednici juče su usvojili gradski većnici, a nakon dvočasovne i burne rasprave i leskovački odbornici.

Deo opozicije i dalje bojkotuje rad lokalnog parlamenta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mitra

    13:12 // 21. 2. 2020.

    Leskovac je srećan što za gradonačelnika ima doktora Gorana Cvetakovića.

  • Ajnstajn

    12:20 // 21. 2. 2020.

    Meni se dopada ideja za izgradnju golf terena. Vidim da su mnoga deca a i odrasli odusevljeni i Avantura parkom i klizalistem. E sad su se gospoda iz opozicije uhvatila i za besplatne uzine, ne kazem da je ta ideja losa, kao roditelj, al i da se to uradi tad im se pa ni uzina nece dopasti i izmislice nesto drugo. I tako , uvek im nesto smeta.

  • Nadja26

    10:48 // 21. 2. 2020.

    Ovi kriticari iz opozicije mogu i oni nesto da urade i za grad i za decu umesto sto samo pricaju i sto im ne valja sve sto se uradi! Toliko godina su u politici a nece ostati nijedno dobro delo iza njih!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: