Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:19, 20. 2. 2020.

U leskovačkoj Skupštini i o SNS sloganu "za našu decu", Cvetanović podsećao šta je sve prvi otvorio

skupština leskovac Žustra rasprava već na prvoj tački dnevnog reda, foto: B. S.

Da je umesto izgradnje mini-golf terena u Leskovcu, koja je najavljena na jučerašnjoj sednici Gradskog veća, bolje deci obezbediti besplatne užine, smatra opoziconi odbornik Grupe “Za Leskovac zajedno” Nebojša Cakić. Na njegove kritike na sednici Skupštine odgovorio je gradonačelnik Goran Cvetanović rečima da deci treba obezbediti nešto lepo, ali i da oni (SNS) sve prvi otvaraju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Babac

    14:05 // 20. 2. 2020.

    Leskovac je grad srećne dece, koja zaslužuju avantura Park, koja zaslužuju halu sportova, moderne škole, dvorane, trzne Centre i tegove koji će obeležiti njihovo detinjstvo. Zaslužuju da odrastaju u modernom gradu i hvala lokalnoj samoupravi što im to i omogućava. Upravo zbog svega urađenog i izgrađenog će poželeti da se u njega vrate!

  • Nadja26

    10:48 // 21. 2. 2020.

    Ovi kriticari iz opozicije mogu i oni nesto da urade i za grad i za decu umesto sto samo pricaju i sto im ne valja sve sto se uradi! Toliko godina su u politici a nece ostati nijedno dobro delo iza njih!

  • Mitra

    13:12 // 21. 2. 2020.

    Leskovac je srećan što za gradonačelnika ima doktora Gorana Cvetakovića.

  • Dora

    00:48 // 21. 2. 2020.

    Narodu se zaista ne moze ugoditi! Svi se mi secamo na sta je licio nas grad pre 2012. godine i koliko je novca bilo u gradskoj kasi. Tuga, cemer,jad! Samo nekima ne odgovara da se secaju toga. Zasto bre da Leskovac ne dobije mini golf teren, ako ima sve uslove za to?!

  • Beta

    14:08 // 20. 2. 2020.

    To ti je mentalit jednog srbina. Sve mu ne valja, svako bi nesto drukcije uradio...

    • Victor Belicoff

      15:08 // 20. 2. 2020.

      To je mentalitet jednog SNS glasača koji je prod'o dvaes džaka sas papriku a glavni je i sas motiku, od sveta video Dudulajce i letovanje u Grčku sas familiju gde je jeja samoj kuvano jajce, prati parovi i gleda farmu.
      A onda na kraju dođe takav čovek i soli pamet svima kako je Vučić svetlo na kraju tunela. A da da ne zaboravimo da napomenomo da ima i Sega Mega Fax i državni poso. Leskovac eve m

  • Tanja Mančić

    19:46 // 20. 2. 2020.

    Leskovac svakim danom,pa unazad veći niz godina gradi se,sve više ima pravih izgradjenih mesta za decu.Oni su naša budućnost i zbog njih i živimo.

  • BOBAN ILIC

    20:05 // 20. 2. 2020.

    Od kad je gradonacelnik Leskovca gospodin dr Goran Cvetanovic preuzeo odgovornost krajem 2012 godine, grad koji je zatekao u propadanju i na ivici ponora krenuo je strpljivo ali sa jasnom vizijom sa svojim timom da polako obnavlja i podize iz ponora. Od grada Leskovca za ovih 8 godina napravio je bolje mesto za zivot i mesto koje sad ima svoju prosperitetnu buducnost i perspektivu. Mnogo toga je u

  • Aleksandra94

    10:32 // 21. 2. 2020.

    Leskovac napreduje u svim sferama ljudskog drustva, nema mesta zluradim komentarima. Svi vidimo da se u Leskovac kontinuirano ulaze i da predstavlja bolje mesto za zivot nego pre 5 god.

  • Snickers

    14:47 // 20. 2. 2020.

    I treba da se menja... Nazovite kakvim god imenima želite... Ali to ne osporava činjenicu da je Leskovac sve unapredjeniji i uredjeniji grad.

    • Victor Belicoff

      15:03 // 20. 2. 2020.

      Pa naravno da jeste kada se krade šakom i kapom i to baš sve unapređenije i uređenije ahahahaha. Kakvi SNS botovi i niške da Bog sačuva Srbiju od ovih.
      Što reče jedan čovek "Turci vratite seee, svere vam je oproštenooo"!
      To je odraz našeg realnog stanja u državi i vašeg mentalnog zdravlja kao i kratkovidosti prilikom sagledavanja šire slike jer je sasvim očigledno da posedujete ograničenja u gla

  • Jasmin

    16:07 // 20. 2. 2020.

    Grad Leskovac se iz godine u godinu menja, postaje lepsi, savremeniji... Nema niceg loseg u tome da se radi, a sve sto je za decu posebno podrzavam, clanovima opozicije nikako da se ugodi!

  • Svetlana

    21:54 // 20. 2. 2020.

    Leskovac se mnogo promenio poslednjih godina,sva mesta koja su bila zapuštena,sada sijaju i to niko ne može poreci.Mnogo se gradi,mnogo ulaze,otvorene su mnoge fabrike i jednostavno Leskovac postaje grad u kojem je lepo živeti a takodje postaje primamljiv za posetioce.Sve pohvale!

  • Kiza

    14:07 // 20. 2. 2020.

    Funkcionisanje grada je kompleksna stvar koja zahteva ulaganje novca u razne projekte koji oplemenjuju sam gradski zivot, nije sve u infrastrukturi.

  • MilicaJovanovic

    15:16 // 20. 2. 2020.

    Nas grad, nasa Srbija i nasa deca to je buducnost. Grad je zahvaljujuci odgovornoj vlasti i gradonacelniku Cvetanovicu napredovao u svim sferama i to je uspeh jedne vlasti koja posveceno radi, nema mesta kritici.

  • Saša

    15:50 // 20. 2. 2020.

    Od preuzimanja vlasti te 2012. Leskovac je menjao sliku uvazavajuci potrebe gradjana. Egzistencijalna pitanja, zaposljavanje, komunalno uredjenje, infrastruktura. Mislilo se na podmladak, na adaptaciju skola, sportskih terena, na izgradnju parkova. Zasto ne izgraditi i Koncertnu dvoranu, a takodje misliti i na one kojima ce vreme provedeno igrajuci golf biti mnogo korisnije od izgubljenog vremena.

  • Stanko janacijevic

    16:27 // 20. 2. 2020.

    Grad je ne samo promenio izgled na bolje, smanjena stopa nezaposlenosti, stvoren je ambijent za investitore zar ne primecujete dolazak gradjana iz svih vecih okolnih mesta u soping i to zahvaljujuci sadasnjem gradonacelniku dr. Cvetanovicu!(

  • Teodora

    16:31 // 20. 2. 2020.

    Gradonačelnik je nabrojao sve šta je prvi otvorio i napravio u gradu, a šta je Cakic uradio za grad, ništa, sem prazne demagogije. Priče o besplatnoj užini, neplaćanju poreza i slično su najobičnije bajke, obećanja kojima opozicija pokušava da obmane gradjane ne bi li dobili koji glas više.

  • Institucija

    16:37 // 20. 2. 2020.

    Leskovac se poslednjih godina ubrzano razvija i postaje lider u raznim sferama.

  • ELLA

    18:17 // 20. 2. 2020.

    Poslednjih godina Leskovac se kreće putem prosperiteta. To dokazuje njegov izgled danas, dokazuju rezultati rada prvog čoveka grada, kao i zadovoljni gradjani.

  • MIKSA

    18:23 // 20. 2. 2020.

    Grad Leskovac postaje lepsi, moderniji, gradi se na svakom koraku. Grad Leskovac brine za sve svoje sugradjane, a pogotovu za nasu decu jer su oni buducnost Srbije.

  • MIKY

    00:26 // 21. 2. 2020.

    U Leskovcu se gradi i radi na svim poljima,od kulture,sadrzaja za decu,sportskih terena.

  • Nika

    14:14 // 20. 2. 2020.

    Dok deo opozicije štrajkuje, a ostali traže dlaku u jajetu, skoro da nema škole u koju se nije ulagalo, od inventara i opreme do energetskih sanacija. I nije se samo ulagalo u prosvetu, već podjednako u zdravstvo, kulturu itd.

  • Ana

    14:23 // 20. 2. 2020.

    Čemu ta podela dece na našu i vašu, sva deca su ravnopravna i sve ono što se u gradu radi, izgrađuje i uređuje, radi se za dobrobit i bolju budućnost svakog deteta.
    Da li prođe jedan jedini dan a da se ne kritikuje aktuelna vlast?
    Pomirite se više s tim da je narod naklonjen i daje ogromnu podršku predsedniku Srbije, gradonačelniku Leakovca i aktuelnoj vlasti.

  • Lisa

    14:45 // 20. 2. 2020.

    I treba da se gradi i ulaze u kulturne i drustvene sadrzaje za sve nase sugradjane i nasu decu, u lepo uredjenom gradu jer se na taj nacin poboljasava kvalitet zivota.

  • Jelena Stoj.

    14:13 // 20. 2. 2020.

    Svako ima pravo na svoje misljenje,da se slozi ili ne, ali zamisao da se ulaze u sport i rekreaciju je svakako odlicna.

  • Marija Misic

    14:22 // 20. 2. 2020.

    Lokalna samouprava je mnogo toga uradila za nase najmladje sugradjane. Danas deca imaju vise mogućnosti, vise izbora prilikom odabiranja aktivnosti. Stvoreni su uslovi za postizanje odlicnih rezultata, a dokaz za to su velike nagrade koje nasi ucenici osvajaju kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

  • Шишач снс-ОВАЦА

    12:20 // 20. 2. 2020.

    Меско, ниси ли прво отворио месару са меско?!

  • Ajnstajn

    12:20 // 21. 2. 2020.

    Meni se dopada ideja za izgradnju golf terena. Vidim da su mnoga deca a i odrasli odusevljeni i Avantura parkom i klizalistem. E sad su se gospoda iz opozicije uhvatila i za besplatne uzine, ne kazem da je ta ideja losa, kao roditelj, al i da se to uradi tad im se pa ni uzina nece dopasti i izmislice nesto drugo. I tako , uvek im nesto smeta.

  • Арчибалд Рајс

    12:10 // 20. 2. 2020.

    Пре 4000 година, стари Египћани нису знали за голф.

    Али, све се мења.

    Лесковчани имају напредног фараона.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: