Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:29, 19. 1. 2013.

Časni krst studentu Petru Iliću

bogojavljenska trka

Dvadesetogodišnji student biologije iz Niša Petar Ilić pobedio je u tradicionalnoj Bogojavljenskoj trci za Časni krst, koja je prvi put održana na čairskom bazenu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dejan

    15:11 // 19. 1. 2013.

    Smesno je sto se plivalo u bazenu, a jos smesniji su razlozi za tako nesto. Visok vodostaj Nisave i bezbednost. Ako su mogli da plivaju na Dunavu i na drugim rekama onda je moglo i kod nas. Ako sa dva gumena camca ne mogu da garantuju bezbednost za dvadeset coveka onda je opravdano. Svaka cast za organizatore

  • Djab djab

    15:39 // 19. 1. 2013.

    kakve su ovo gluposti...

  • Belamaric

    16:23 // 19. 1. 2013.

    Ne pobedjuje snaga i tetovaza!!!! Nego junacko srce i BOZIJA VOLjA....

  • Kriticar Ni

    18:37 // 19. 1. 2013.

    Svaka cast na odluci gradonacelnika Perisica i gradske vlasti o bezbednosti plivaca, samo bi nam jos ne Daj Boze smrtni slucaj falio.

    • Nislija

      22:09 // 19. 1. 2013.

      Gradonacelnik sa ovim nema nikakve veze, cak nije ni prisustvovao plivanju. Odluku je donelo rukovodstvo GO Medijana koja je i organizovala plivanje...

    • Aca

      10:00 // 20. 1. 2013.

      Sve čestitke momku

      @Kriticar Ni

      Ne mogu da shvatim da braniš nešto zbog čega nam se smeje cela Srbija?! U godini kada se proslavlja jubilej Milanskog edikta kad svi prate dešavanja u NIšu, dešava se ovakva glupost. To kako krst izgleda bolje da ne komentarišem, stvarno jadno, čak se i ekseri vide, sramota.
      Kao što reče Nišlija, Perišić nema veze s ovim, čovek se nije ni pojavio, ne interesuje ga, tako da je bolje da mu praviš reklamu na nekom drugom mestu.

  • Milos Bogdanovic

    19:20 // 19. 1. 2013.

    svaka cast sampionu ali ovi politicari treba da se obese jedini smo grad u kom se plivalo na bazenu zato u medijima ima snimaka iz svih gradova samo se Nis preskace

    • Dragan

      10:40 // 20. 1. 2013.

      Banani su prece neke druge stvari umesto da su osposobljene brane predviljene da regulisu nivo vode kroz grad.Letos kada je vodostaj bio izuzetno nizak moglo je korito Nisave da se procisti iizvrse popravke.Povod je mogao da bude iproslava milanskog edikta.

  • sima

    20:50 // 19. 1. 2013.

    Da li su svi prisutni platili kartu za bazen?

  • Nenad Kitanović

    21:48 // 19. 1. 2013.

    Ovo će sigurno biti nova disciplina na olimpijskim igrama i FINA turnirima!

  • Nislika

    22:47 // 19. 1. 2013.

    Sve cestitke za ovog mladog viteza

  • Dragan Karic

    00:13 // 20. 1. 2013.

    Tol'ko li nisu mogli da naprave neki krst koji priliči ovakvim dešavanjima? Ovaj je, oprosti mi Bože, kao onaj za sahrane.
    Plivanje na bazenu neću da komentarišem.
    Drago mi je da je neki normalan momak došao prvi do krsta a ne ovi tetovirani i napumpani ljomberi koji ovim dokazuju svoju "muškost".

  • kalča007

    10:28 // 20. 1. 2013.

    Bravo momci Bog vam dao dobrog zdravlja,pa ja i leti pola sata ulazim u bazen....

  • Lola

    12:14 // 20. 1. 2013.

    Eh,da je Hrist pre toliko vekova, umesto u reku Jordan ušao u niški bazen da ga krsti Sveti Jovan,Srbija bi danas bila raj!? Kako se bazena ne setiše i u drugim gradovima? Valjda zato što se na Bogojavljenje ulazi u živu( tekuću) vodu a ne u bazene!

  • globo gym refugee

    20:37 // 20. 1. 2013.

    Jeste glupo sto se plivalo u bazenu... ali sta sad. Svaka cast za Petra! Imao sam prilike da radim sa njim. Drago mi je da je pobedio, cestitke za njega i njegovu porodicu. Radujem se za osvojenu nagradu. Pokazao je svima! Ni zandarmeija, ni 63. padobranska... Petra za predsednika! :)

  • 21:07 // 20. 1. 2013.

    Za Casni Krst se pliva na reci ili jezeru,decenijama.Ovi ofarbani radikali izmislili plivanje na bazenu.Mozda je bolje da su plivali u N.Banji.Zatvoren bazen,temp.vode preko 30stepeni,milina jedna.Da sam znao mogao sam da prijavim i moju babu,Coku.

  • Dragoljub Stamenković

    21:30 // 20. 1. 2013.

    Mislim da su napravili glupost što plivanje za Časni Krst nije bilo na Nišavi, ali ljudi, budite razumni, nemojte biti veći katolici od Pape. Blagoslov za sve je dao niški Vladika, a on valjda zna kakav treba da bude Krst i da li voda mora da bude protočna ili se može koristiti i bazen. Usput, dole Vlada, dole niška vlast ! Najgori su !!!

  • Sasa Popovic

    16:44 // 21. 1. 2013.

    Kako mogu da skinem ove slike sa Bogojavljanja,ili ima negde da je neko izbacio o mogu da se preuzmu..?Hvala unapred :)

  • zvonko

    22:30 // 21. 1. 2013.

    Kako je počelo Opština Medijana, odnosno "Klinika Krstić" sledeće godine organizovaće plivanje u medoševačkoj bari. Bruka !!!
    Ovo je prvi put u istoriji hriščanstva da se pliva na bazenu. Doduše, možda je to doprinos najveće niške opštine jubileju Milanskog edikta.

  • Nišlija

    00:49 // 22. 1. 2013.

    Organizator je napravio veliku I nedopustivu gresku jer nije dat znak za start.Krst je spušten u bazen pre znaka,pojedinci su odmah poskakali u vodu,za njima je skočila I druga grupa dok treca nije ni skočila jer im je organizator koji je bio sa njima rekao da ce trka da se ponovi. Nakon toga političar koji je bio prisutan rekao je da se trka ne ponovi .Kakva bruka I sramota.Svi koji su skočili pre znaka za start trke su trebali biti diskvalifikovani.Ako je dotični političar odlučio da se trka ne ponavlja trebao je da prizna gresku organizatora, proglasi sve učesnike pobednicima a nagradu podeli na ravne časti.Ko ne veruje neka traži originalni snimak.

  • ocevidac

    18:50 // 22. 1. 2013.

    Pozivam autora ovog clanka S.J. da napise istinu a ne da plasira NEISTINE u javnost.Niti je trke bilo niti je doticni casno i posteno osvojio krst.Cuj, znao je da ce da pobedi.Kako si znao Petre da nece biti znaka za start,da necete biti diskvalifikovani za prerano skakanje u vodu i da nece biti ponovljena trka?

  • ocevidac

    18:56 // 22. 1. 2013.

    Svi koji su umesani u ovogodisnje laziranje oko osvajanja CASNOG KRSTA moraju da odgovaraju pa pozivam nadlezne da pregledaju snimak i kazu istinu a odgovorne pred lice pravde.Nedopustivo je da se prevara nagradi a da casni i posteni ucesnici koji su cekali start budu onemoguceni u svojim ciljevima zasta su se i prijavili.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: