Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:49, 19. 4. 2012.

Centralna proslava Dana vojske u Leskovcu

Pripreme Vojske u Leskovcu Pripreme vojske u Leskovcu

Leskovački bulevar Oslobođenja biće zatvoren nekoliko dana zbog priprema za centralnu manifestaciju Dana Vojske Srbije koji će biti obeležen 23. aprila u Leskovcu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Corak armija

    20:27 // 19. 4. 2012.

    Neverovatna podudarnost vrhunske discipline i pozrtvovanosti Vojske Srbije s jedne,i gradske vlasti Leskovca sa druge strane.Jedino ostaje nejasno zasto se cetiri dana zatvara centar grada da bi se videlo par ispravnih tenkova,isto toliko topova i stotinak izmucenih vojnika.Veliku bojazan kod gradjanstva izaziva realna mogucnost da nekom od ovih aviona dvokrilaca ne pozli pa da se steremekne na sam grad.Recimo na binu gde ce heroji prethodnih ratova,sada ministri i gradonacelnici cvrsto ispuniti obecano.A to je,da u slucaju rata ne dao ga Bog,pruze svakom vojniku na frontu, punu podrsku.Iz baze u Mrcajevcima,naravno.

    • mare

      11:50 // 20. 4. 2012.

      druže, od prosipanja pameti u prazno nije nije živeo lepo.ako nešto ne znaš nemoj ni da komentarišeš.

      centar grada je zatvoren jer vojnici uvežbavaju tu kako će sve to da izgleda na proslavi centralnog dana vojske, parking kod robne kuće je zatvoren jer će tu da parkiraju tešku mehanizaciju koja će moći da se pogleda posle programa predviđenog za paradu vojske.

      Veliku bojazan kod građanstva izaziva previše 'najpametnijih' ljudi u ovom narodu a malo onih koji su stvarno pametni i stvarno umeju da kažu nešto korisno.

      Bolje se organizuje na neku drugu aktivnost umesto na prosipanje pameti po internetu.

  • ristic zoran

    00:26 // 21. 4. 2012.

    Demokratska stranka je sve vreme pred pocetak rata 1999, godine bila veoma angazovana da spreci mobilizaciju jedinica VJ a i posle pocetka rata je nastavila sa tom delatnoscu. Veoma veliki uticaj su imale demokrtate na rasturanje jedinice U Tularu kod Medvedje pred pocetak agresije nannasu zemlju. Celokupna tehnika i municija je vracena u kasarnu u Donjem Sinkovcu. I gle chuda, bas su prve bacene rakete pogodile magacin sa municijom i eksplozivom koji su vraceni , jer je sve ostalo davno pre pocetka rata raseljeno.Od eksplozije koja je usledila naneta je ogromna materijaln steta gradu i okolini. Samo sticajem srcnih okolnosti nije bilo ljudskih zrtava. I sada ONI koji su prizivali avetinje belosvetske , sto poslasesve sto se moze poslati u nato kazamete, organizuju proslavu nove , njihove , buduce natovske vojske u gradu ciju su domacu industriju razorili i unistili a uveli neke nove ali njihove , inostrane.

  • Milan

    11:51 // 26. 4. 2012.

    Ako vam je ovo reorganizacija vojske, vi ste stvarno onda zalutali da nekazem neku tezu rjec. Da li vi stvarno mislite da smo toliki idioti pa da ne vidimo da je to jedno lovacko udruzenje. Krive su i staresine jer dozvoljavaju da im svek krio kapu bez obzira zuljala ili ne. Ako i zemlju tako restruktuirate molim vas ne mojte idite samo idite i ostavite ovaj suzanj od naroda doveli ste ga do dna . SRAM VAS BILO AUTOKRATI:

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: