Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:40, 22. 3. 2013.

Čija je česma na Bubnju?

bubanj-cesma.jpg Česma u funkciji, ali voda neprekidno kulja iz zemlje

Nedaleko od javne česme u Spomen-parku Bubanj stvorila se bara izlivanjem vode iz cevi koja je napukla. U Vodovodu kažu da česma “nije u njihovoj evidenciji”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • abrakadabra

    13:06 // 22. 3. 2013.

    Ovi pa iz vodovoda-nista nije u njihovoj nadleznosti.Pre neki dan sahte nisu njihove,sad nemaju veze sa cesmama.Najbolje da ih placamo samo zato sto postoje a za sami da resavamo probleme

  • НЕМАМО ВИШЕ ГДЕ ДА СЕДИМО

    21:42 // 22. 3. 2013.

    Србија - земља вечитих редова и вечите ненадлежности свих према свима и свакоме!
    Ако не знају чија је то надлежност може ли Игњатовић из "Наисуса" да да одговор о укупном броју стално запослених у ЈКП "Наиусус" а нарочито о томе колико је бивши директор из ДС-а ,запослио партијске људе, а колико је од задњих избора до данас запослено у овом нишко јавном комуналном предузећу, упркос мораторијуму на пријем у радни однос? Те цифре нису никаква тајна, већ представљају кршење више закона. Новинари, инспекције и тужиоци крените у акцију!

  • Cezar

    14:22 // 22. 3. 2013.

    Gospodin Ignjatovic bi kao portparol trbalo bar osnovne stvari da zna a ocigledno ih nezna. Pa valjda imaju pravnika od skoro 1000 zaposlenih,pa da im objasni da je VODOVOD PREDUZECE KOJE JE NADLEZNO u skladu sa odlukom Skup[tine Grada ,a grad je osnivac preduzeca Vodovod tj Naisus, da orzava javne cesme i postupa ukoliko ima kvarova na mrezi.Kakav ugovor ovaj pominje!!! Gradske op[tine ne gazduju javnim povrsinama,zemljistem itd.,Grad je korisnik ane oo[tine gradske Ali sta da se radi kada nam preduzeca vode tapeteri klisari,nabedjeni strucnjaci,kriminalci,izopaceni it'd. Zato mi je drago sto nisam clan ni jedne stranke.

  • cika pera

    22:26 // 25. 3. 2013.

    Vidim lepo jezerce u pozadini, a od cele bolumente u vodovodu nema ko da zavije vodu. Bitno je da je gospodin potparol objasnio kako cesma nije javna, jer zaboga, oni citaju propise. Znam zasigurno da su pozivani nebrojeno puta, kako od gradjana, tako od opstine, makar da zaviju vodu. Ali ne, oni znaju propise. Da je potrajalo jos malo, Bubanj po postao akva park, a ne memorijalni park. Na jedevite jade se nesto sredjuje u tom spomen parku, a prekobrojna gospoda u vodovodu ne mogu ni najmanju sitnicu da urade.Sramota.

  • Perica

    14:54 // 25. 3. 2013.

    Sve česme na gradskom vodovodu su njihova nadležnost, lepo kaže Džunić.
    Nije Naissus privatno preduzeće pa da potpisuju ugovor za svaku slavinu... hoćete možda i za svaku ukradenu šahtu ugovor da tražite, a mi da lomimo noge, a?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: