Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:57, 14. 11. 2018.

| Društvo

Ćirković za skupštinskom govornicom pokazivao svoje fakultetske diplome

Autor:S. MarkovićIzvor:Južne vesti
dragoslav cirkovic
Diplomama na gradonačelnika; foto: E. O.

Pošto je odbornik Dragoslav Ćirković u rečima gradonačelnika Niša Darka Bulatovića, da su “neki bez diplome bili direktori 2002. godine”, prepoznao da se radi o njemu, on je na današnjoj sednici niške Skupštine pokušao da demantuje te tvrdnje, mašući fakultetskim diplomima sa govornice. Bulatović je rekao da nikada nije izgovorio Ćirkovićevo ime, ali nije ni demantovao da je mislio baš na njega.

Uvređen Bulatovićevom izjavom izrečenom na burnoj sednici 9. oktobra da su “neki odbornici nisko pali, da bauljaju i da su falsifikatori”, Ćirković je na današnjem zasedanju, pored skupštinskog materijala, poneo i svoje dve fakultetske diplome. Jedna sa Građevinskog, druga sa Fakulteta zaštite na radu. Mašući njima, pokušao je da demantuje Bulatovićeve tvrdnje u kojima se pronašao da je 2002. godine, kao direktor JKP Mediana, radio bez diplome.

A to da li sam falsifikator, to ću, evo da pokažem svima vama. Bilo je reči da je taj direktor 2002. godine, bio bez fakulteta. Naime, poštovani prijatelji, ništa ja nisam falsifikovao. Ovo je diploma Građevinskog fakulteta. Šta ovde nedostaje? Ovde po ovom papiru, nedostaje “dipl”. Nikada ja to nisam ni krio… Ovde je i druga diploma, Fakulteta zaštite na radu, sa sjajnim profesorima, koji su mi bili komisija - rekao je Ćirković.

Bulatović nije “ostao dužan”, pa je uz definicju stenograma, rekao i da nikada nije spomenuo Ćirkovića.

Ovo je samo primer zloupotrebe i ovako smo počeli. Ja nikada nisam izgovorio ime gospodina Ćirkovića. Ako jesam, pokažite gde. Baš naprotiv, rekao sam da nikad tako nisko neću pasti da izgovaram imena. Uzmite stenogram. Sad ja tražim da se uzme stenogram i da se nađe, pošto je stenogram snimak kompletne Skupštine - rekao je Bulatović.

Podsetimo, Dragoslav Ćirković je bio višegodišnji predsednik Opštine Medijana, ranije direktor JKP Mediana, a sada je zaposlen u EPS-u.

Kako je rekao za skupštinskom govornicom, prvo je stekao diplomu Građevinskog fakulteta, a onda je 2012. godine, u jeku predizborne kampanje i u trenutku kada je ispred Demokratske stranke bio kandidat za gradonačelnika Niša, diplomirao na Fakultetu zaštite na radu, u svojoj 58. godini života.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ilijacvorovic

    20:07 // 20. 12. 2018.

    Obojica diplomirali u period svog stranackog vrhunca u 50tim godina a tako da bolje je da cute bio je sramota za njih

  • igypop

    15:46 // 21. 11. 2018.

    Diplomirao 2012 na Zastitui od rada u 58 godina kao vecnik i predsednik opstine ,toliko o njegovom obrazovanju

  • Tivat

    21:28 // 15. 11. 2018.

    @Stefan-daleko je on od dobrog govornika,on je dobar demagog,bez vokabulara i svaku recenicu pocinje sa "ja"!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: