Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:07, 3. 8. 2018.

| Društvo

Čiste kej od rastinja da “doteraju” centar Niša za predstojeće manifestacije

Autor:J. C. M. Izvor:Južne vesti
zelenilo-kej3-foto-vkeser
Na urasao kej su se žalili pojedini građani Južnim vestima; foto: V. K.

Kosine na bedemima Nišave već neko vreme su urasle u travu i “ruže” reku koja protiče kroz centar grada. Kako bi ulepšali ovaj deo grada kroz koji će uskoro prolaziti posetioci Nišvila, a potom i Filmskih susreta, radnici JKP Mediana su počeli da čiste i taj deo kraj reke.

ciscenje-kosine-foto-jkpmediana Danas JKP "Mediana" počela da čisti kosine; foto: JKP MedianaŠef sektora “Zelenilo” JKP Mediana Slobodan Đorđević kaže da čišćenje trave i rastinja sa kosina nije obaveza ovog javnog komunalnog preduzeća, već JVP Srbijavode.

Taj posao koji radimo sada na kosinama, uopšte nije naš posao. To treba da rade “Srbijavode” koje su vlasnici tih kosina i samih vodotokova. Međutim, pošto nije urađeno, pokušali smo da učinimo dodatni napor da se uredi grad za predstojeće manifestacije - kaže Đorđević.

Napominje da je obaveza Mediane da radi na zelenilu na samo na uređenom delu keja, odnosno na ravnim površinama.

Kaže da je plan da se “upristoji” deo keja od Betonskog mosta do dela iza amfiteatra, ali da će pokušati da to “produže” do Mosta mladosti.

zelenilo-kej5-foto-vkeser Ulepšavanje pred Nišvil; foto: V. K.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Advokat

    14:57 // 4. 8. 2018.

    Da treba da naplate dal bi bila bitna nadležnost? Neradnici, zato nam tako i ode!

  • Milan

    12:25 // 4. 8. 2018.

    Sta onda rade? Primaju plate za taj posao, imaju radnike za taj posao, imaju opremu i mehanizaciju i treba da rade sve sto je potrebno da grad bude cist, pokosen, zelen (zaliven).... Sve nislije placaju njima. Ne placam ni srbija vodama ni zeleznicama ni nikom drugom.

  • vozdovac

    05:13 // 4. 8. 2018.

    I travke treba pocupati,ali i ulice u centru poplocati.Skoro tri meseca grad nije u stanju da poploca 300 metara Vozdove ulice.Danima nigde nikoga nema.Ko je odgovoran sto je izabran propali izvodjac radova?Bulatovicu,Lovicu,za ovo treba da odgovarate.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: