Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:44, 12. 5. 2019.

Čistili Gabrovačku i iz reke izvukli fotelje, gume i mnogo smeća

čišćenje gabrovačke Gomilu smeća izvukli iz korita reke; foto: Radne akcije Delijski vis

Na desetine džakova su aktivisti Radne akcije "Delijski vis" napunili smećem koje su izvukli iz Gabrovačke reke, a iz korita su "spasili" i dve fotelje, nekoliko automobilskih guma i drugi kabasti otpad. Apeluju na sugrađane da ne bacaju đubre u reku.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Bojan

    15:56 // 12. 5. 2019.

    Dobra namera ali greška i uzaludan trud.Sve dok okrećemo glavu dok drugi rade kriminalne i komunalne prekršaje i neprijavljujemo(ma koliko to ružno deluje) nema napretka.Inače ovako će zauvek pitomi da čiste za divljima.Trenutno deluje da divlji pobedjuju u svim oblastima od politke,sudstva,svakodnevnog života,itd.

    • 999

      17:59 // 12. 5. 2019.

      Bojane,ja sam prijavio nepoznatog počinioca iz zgrade koji mi baca pampers u dvorište.Bio sam uporan,poslao mejl i došli su.Išli su tom vertikalom od stana do stana i niko nije priznao.Priprećeno im kaznama i nema više pampersa u dvorištu.

  • Pera

    16:09 // 12. 5. 2019.

    Sram da bude sve nadležne službe grada Niša koje neće da rade svoj posao a redovno primaju platu. Kako ih nije sramota da izjave da nema ko da čisti reku (nema ko da radi), inspekcije grada Niša nikada i nikoga nisu kaznili za bacanje đubreta u reke.... niko ništa ne radi, izbegavaju posao i samo završavaju svoje privatne poslove u toku radnog vremena.

    • penzionerka

      17:24 // 12. 5. 2019.

      @ Pera Delim Vase misljenje.Na teren i plata prema ucinku.

  • Mara

    16:15 // 12. 5. 2019.

    Svaka čast ovim vrednim ljudima ali narod je stvarno nekulturan sa ovim bacanjem smeća

    • ***

      17:08 // 12. 5. 2019.

      Maro,nije to smece,Maro,namestaj,gume,frizideri.Sirom Srbije je tako.Uhvatiti par njih na licu mesta i kazniti za primer,ALI OBJAVITI U SVIM SREDSTVIMA INFORMISANJA.

    • sugrađanin

      17:43 // 12. 5. 2019.

      Neću da čistim za drugim,postoje službe koje treba da spreče bacanje svega i svačega gde se kome prohte.Zakon je tu jasan.Plaćeni su i neka rade,ali platu neka primaju po učinku.Rezultati bi se videli za mesec dana.

  • sozontije

    16:52 // 12. 5. 2019.

    Nema ovo sta da se komentarise.Ni puk vojske ne moze da ocisti sto mi mozemo da bacimo na ilicu i u reke.

  • penzioner

    17:22 // 12. 5. 2019.

    Da se napravi akcija i za nedelju dana kazni njih stotinak - ovoga ne bi bilo.Samo po dzepu.Nadlezne sluzbe ne rade svoj posao.

  • Vukmanovo

    17:35 // 12. 5. 2019.

    Treba napraviti reportazu sta je sve baceno od Vukmanova do ulivanja Gabrovacke reke u Nisavu....tek tu bi se videlo koliki je kolaps i ekoloska katastrofa na 10 km od Nisa!
    Tamo septicke jame prazne niz sokake i to cekaju kisu pa krenu...smrdi do neba !
    A grad....nista ! Ni ispravnu vodu nemaju !

  • Zika

    17:57 // 12. 5. 2019.

    Da li su gradske službe kaznile nekog građanina za bacanje smeća u reku ili neko drugo mesto? E pa kada neko bude kažnjen, neće više da baca!

  • Nišlija

    18:48 // 12. 5. 2019.

    Šta li sve tek ima u Nišavi onda?! Zašto smo ovakvi? Kao narodu nam treba mnogo discipline! Nekliturni, nevaspitani, bahati... Ma užaš.

    • mirjana

      20:13 // 12. 5. 2019.

      narodu treba bolji zivot da bi bio zadovoljniji i onda je i kulturniji

  • Buca

    20:43 // 12. 5. 2019.

    Raspusti, Komunalnu policiju i Komunalnu inspekciju.Sta ce nam,kad ne rade ono za sta su placeni.Ovaj ide i cisti Gabrovacku,umesto da organizuje akciju i da se placaju po ucinku.Sta pise covek iz Vukmanova? SVE JE UPRAVU.

  • objektivno

    20:50 // 12. 5. 2019.

    Prete poplave,ne zbog mnogo vode,vec zbog cepova koje napravi otpad u rekama i zbog razbijenih bedeme od kamiona i traktora koji izvlace pesak i soder.POSLE: KUKU,LELE.Svi na teren,a ne na stolicu ! Zapuseni slivnici,jer se u njih baca kiseli kupus,tursija,ulje iz friteza.Da li je neko kaznjen zbog toga?

    • Витомир

      10:01 // 13. 5. 2019.

      Поменусте сливник?Када су ми малтерисали кућу,скренуо сам мајсторима пажњу да не перу алат над сливником пред зградом.Ма,јок,праве се луди.Завршише посао,а ја:"Прво очистите сливник,па ћу вас исплатити."Не би им право,али га баш добро очистише.

  • Goca

    03:38 // 13. 5. 2019.

    Bravo, momci! Svaka cast vasoj organizaciji! Pogotovo je sada to vazno da se uradi svuda pre predstojecih obilnih padavina.

  • опаметите се

    05:59 // 13. 5. 2019.

    Живим на периферији града.Када сам ономад избацивао кауч.прво сам га за пола сата развалио,одвојио дрвене делове,оно мало федера и остало је платно и сунђер,које сам ставио у врећу па у контејнер постављен за кабасти отпад.Дрво ћу у котао,а оно мало гвожђа ћу неком другом приликом када се накупи још отпада, однети.Па и тетрапак паковање испресујем да заузме мање места у канти.Људи,не разумем вас.

  • pekfalifikovati u čistače

    08:31 // 13. 5. 2019.

    Kad neće da rade,da patroliraju,pišu kazne - Komunalna neka izađe i čisti.Da primaju platu po učinku bilo bi drukčije.

  • ???

    09:32 // 13. 5. 2019.

    Ko se krije iza ovih akcija? Niste kao grad sposobni da nadlezne sluzbe naterate na rad,pa AJDE SAD NA DOBROVOLJNO CISCENJE.Sta rade Komunalna inspekcija i Komunalna policija?

  • nikada u srbiji nije bilo bolje

    16:43 // 13. 5. 2019.

    Mla

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: