Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:55, 14. 1. 2014.

| Društvo

Crveni krst Bujanovac: Nismo dobili testenine

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
sporna testenina
Sporna testenina

Testenina neobičnog oblika, koja je navodno 1999. godine stigla kao humanitarna pomoć, nikad nije primljena u Crveni krst Bujanovac, tvrde u toj organizaciji.

Njen sekretar Bratislav Lazarević kaže da je tokom bombardovanja stizalo mnogo humanitarnih paketa, ali da među njima nije bilo testenine u obliku muškog polnog organa.

- To nema veze sa istinom. Tačno je da 1999. godine još nisam bio u Crvenom krstu, jer sam tu od 2000. godine, ali mi je saradnik koji je ovde dugo rekao da se tako nešto nije dogodilo, odnosno da takva pomoć ovde uopšte nije stigla - tvrdi Lazarević.

Podsetimo, kako je izvor Južnih vesti iz niškog Crvenog krsta rekao, reč je desetak kilograma ove testenine koja je pre 15 godina bila poslata direktno u Bujanovac, van distributivne mreže Crvenog krsta Srbije.

Kako nam je objašnjeno, ta testetnina nikada nije podeljena da bi se izbegao skandal, a manje količine zadržale su se među kolegama od kojih je neki još čuvaju kao kuriozitet, pa su se tako i njene fotografije pojavile na Fejsbuku.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: