Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:04, 1. 4. 2015.

| Društvo

Cvetanović: Zna se ko plaća "Južne vesti"

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
Goran Cvetanović optužuje novinare
Cvetanović: "Zna se ko plaća Južne vesti"

Nezadovoljan zbog pisanja o sumnji da je u gradnji njegove kuće u Leskovcu učestvovalo i gradsko preduzeće "Komunalac", gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović vređao je novinare "Južnih vesti".

Na konferenciji za novinare održanoj u Gradskoj kući Cvetanović (SNS) je ponovio tvrdnje da radnici "Komunalca“ nikada nisu izvodili radove na njegovoj kući.

Držeći u ruci odštampan tekst "Južnih vesti" Cvetanović je optužio novinare da su tekst pisali "tendenciozno i po narudžbini".

Proverite ko takve priče stavlja na sajt, koje su to osobe, kakvi su motivi. Dobro se zna ko radi za Južne vesti u ovom gradu, a ko njih plaća - rekao je Cvetanović.

Ovo nije prvi put da se gradonačelnik javno obračunava sa novinarima. Pre samo nedelju dana, za skupštinskom govornicom napao je novinarku "Bete" i "Blica" Milicu Ivanović, kao i lokalnu "Televiziju Leskovac", nezadovoljan njihovim kritičkim izveštavanjem o gradskim vlastima.

Cvetanović je optužio TV Leskovac da namerno ne izveštava o njegovim aktivnostima, a Milicu Ivanović čak da "radi protiv njega jer joj ne daje ni dinar iz gradskog budžeta".

Ivanovićeva smatra da je reč o zastrašivanju svih koji kritički pišu o radu gradonačelnika.

Pokušaj diskreditacije, konstantni obračun s novinarima koji mu nisu po volji, huškanje saradnika na novinare, zastrašivanje novinara, pretnje da će ih "prijaviti i uhapsiti", kao i poruke preko zajedničkih prijatelja „da može novinaru“, tj. meni „da otpusti i decu“, ali eto neće, duševan je. To je ono što prvi čovek Leskovca svakodnevno radi - kaže Ivanovićeva.

Podsetimo, Južne vesti su juče objavile tekst "Da li je gradonačelniku kuću zidalo gradsko preduzeće?" u kome je navedeno da su kamioni i radnici gradskog javnog preduzeća fotografisani na gradilištu kuće Gorana Cvetanovića u Svetoilijskoj ulici.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • pera sovrlic

    10:20 // 2. 4. 2015.

    pa kazi ko placa,eto ja neznam.stari stos radikala i naprednjaka i sps-a

  • Milos Arandjelovic

    09:31 // 2. 4. 2015.

    Ako cemo realno Juzne vesti cak i malo pisu koliko tema ima o njima.

  • Mijalko

    07:40 // 2. 4. 2015.

    Da nije Misković?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: