Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:00, 20. 1. 2017.

DJB: Naprednjaci se predomislili u vezi sa Jonićem

Jonić Zoran Jonić, foto;JV

Članovi Komisije za Etički kodeks koji su iz SNS-a, a bili su saglasni da direktor "Pčelice" treba da bude smenjen, sada nisu dali svoj glas za to da o tome bude obavešteno Ministarstvo prosvete. Da su se pojedini od naprednjaka predomislili tvrde iz pokreta "Dosta je bilo", čija je članica Marija Ranđelović predsednica Etičke komisije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Bora

    14:57 // 20. 1. 2017.

    Mora da Rusi stoje iza njega...

  • Jason Born

    15:03 // 20. 1. 2017.

    Da li ce smena ili ostanak dosadasnjeg direktora obezbediti bolj status vrtica, vise upisane dece, bolje programe razvoja...
    Mislim da su vrtici tu samo zbog sebe a ne radi pomoci roditeljima dok su na poslu. Jutarnji pocetak rada vrtica, kraj rada vrtica, spajanje praznika sve to stvara kreativni naboj za snalazenje kada vrtici ne rade. Ako hocemo porast nataliteta ovako se onda ne radi.

    • Milan

      09:58 // 22. 1. 2017.

      Prijem dece pocinje od 6h ujutru i mogu da ostanu u vrticu do 17h.Deci ne treba bolji program razvoja u raznim ustanovama vec vece prisustvo roditelja.Deci ne trebaju roditelji koji su po celi dan na poslu a upravo to sistem trazi od danasnjih roditelja.Mi smo na ovoj planeti samo da radimo a decu ce da nam cuvaju ustanove.

    • Jason Born

      14:27 // 22. 1. 2017.

      Milane, ako slucajno odvedes dete ujutru u 6 da li ces naici bas na vaspitaca u cijoj grupi je tvoje dete? Isto tako ako dodjes npr u pola 5 poslepodne. Koliko se izlazi napolje van zatvorenog prostora, jer deca borave gotovo neprekidno u zatvorenom...

  • Dragan,Niš

    18:44 // 20. 1. 2017.

    Pa ne može tamo neka komisija zamislite još za neki etički kodeks da menja SNS- ove direktore.Zna se ko smenjuje i postavlja pa šef je prezauzet čekajte da se vrati iz Davosa.Taman posla da tu ulogu preuzmu neki drugi,on je spreman da u to ime preuzme odgovornost na svoja pleća.

  • vmp

    20:12 // 20. 1. 2017.

    pazi, direktor firme koju je pola korisnika tuzila sudu zbog pogresnog obracuna cene usluga nije kriv.
    zamislite sve te sudske troskove koje pcelica i grad moraju da placaju zbog greske ovog coveka. i njemu naravno ne fali ni dlaka s glave. kakvu poruku salju ostalim radnicim? poruku da treba odgovorno obavljati svoje zadatke?
    o moralnom posrnucu ovog "gospodina" ne vredi ni pisati.

    • Zoks

      10:36 // 22. 1. 2017.

      Hahah sumnjam da je jonic direktor i u kragujevcu i beogradu...upoznajte se malo sa situacijom pa sudite

    • Bojan

      12:33 // 22. 1. 2017.

      Cenu vrtica odredjuje grad a ne direktor.A Jonic treba da bude zrtveno jagnje za njihove propuste.Gradska administracija je u potpunom haosu.Zasto Pcelici nije odobreno najavljeno povecanje od 6 posto? Zato sto grad nema para.Naravno treba okriviti Jonica.Ne zamajavajte nas vise sa tim Jonicem vec pronadjite prave krivce.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: