Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:17, 25. 7. 2021.

| Društvo

DS povodom slučaja muškarca koji šamarao žene u Nišu: Vučićev režim generiše nasilje i u medijima i na ulici

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
demokratska
Jučerašnji incident u Nišu nije izolovan slučaj, pručuju demokrate; foto: DS

Na primer nasilja koji se juče dogodio u Nišu, kada je muškarac udario dve žene koje su prethodno branile stariju ženu koja se sporo kretala na pešačkom prelazu, reagovali su predstavnici Demokratske stranke sa navodom da taj slučaj nije izolovan i da se ne dešava prvi put. Iz DS-a ističu da režim predsednika Aleksandra Vučića generiše nasilje i u medijima, ali i na ulici, pa pozivaju sve opozicione partije da se zajedno bore protiv njega.

Kao znak podrške, demokrate su u Nišu hodale danas istim pešačkim prelazom gde se dogodio incident, a potpredsednik te stranke Nenad Mitrović rekao je da slučaj od juče nije jedini, pa da su se takve stvari dešavale i u Brusu, Grockoj, kao i na naplatnoj rampi u Doljevcu.

Režim Aleksandra Vučića izjeda našu državu i društvo iznutra, generiše nasilje i u medijima i na ulici, i pretvorio je Srbiju u latinoameričku diktaturu u kojoj je sasvim normalno da neko šamara žene na ulici, u sred bela dana, u sred Niša - naveo je Mitrović.

Dodaje da režim pokušava da nametne veštački stvorene podele među nezadovoljnim građanima i da zastraši građane željne promena, jer je kaže svestan da neće ostati na vlasti ukoliko opozicione partije, pokreti i udruženja i građani budu radili zajedno. demokratska Pozivaju na jedinstvo i odbranu od nasilja; foto: DS

U svakom mestu u Srbiji postoje demokrate spremne da pomognu i sve što treba jeste da im se građani obrate. Još jednom pozivamo i sve opozicione partije, pokrete i udruženja na jedinstvo. Samo ćemo zajedničkim snagama moći da srušimo režim ogrezao u kriminalu i korupciji - poručio je on.

Da je nasilje u Nišu posledica "edukativnog programa" koji se prikazuje na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, odnosno slika sa uznemirujućim sadržajem, istakao je član Glavnog odbora Demokratske stranke Srđan Milivojević.

Napredna mafijaška organizacija u svojim redovima ima ljude poput Velje Nevolje, Dragoljuba Simonovića iz Grocke koji je naredio paljenje kuće novinara, Jutke iz Brusa koji je seksualno uznemiravao i napastvovao Mariju Lukić, ljudi koji su osumnjičeni za ubistvo Olivera Ivanovića... Ne bi me iznenadilo da je uhapšeni Ajković, kao Belivuk, jedan od osnivača Srpske napredne stranke - dodao je.

Demokrate iz Niša su poručile da su protiv naselja i da će braniti građane.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Luka

    12:31 // 26. 7. 2021.

    Nikada brojnija DS... S obzirom da su oni direktni krivci sto imamo ove na vlasti i ovakvu situaciju u zemlji, bolje im je da se ne oglasavaju...

  • Pera ždera

    11:13 // 26. 7. 2021.

    Sećam se taman se završio kružni tkk na trošarini lada je jedan mlad čovek ošamario dedu u kolima zato što se pogrešno prestrojio onda ga je deda izbo šrafcigerom i još mnog neprijatnih događaja sa bulevara iz vremena DS-a.

    • Tajanstveni Alan

      21:08 // 26. 7. 2021.

      Dobro je to ,sto ti losa secanja dopiru daleko, ali imas amnezu u vezi dogadjaja od 2012 ,pa naovamo ! Sendvici su cudo !

  • Pera

    10:49 // 26. 7. 2021.

    A ovi ds bi da ponovo zajašu na državni kazan pa se ovako gicaju?. Pa svi znamo ko su lokalni kriminalci u ovom gradu i ko ovo šamara žene po ulici. Da nisu braća A. pročitala po jednu knjigu u svom životu?.

    • R a l e x i c

      20:53 // 26. 7. 2021.

      Znali smo kakava bagra su bili radikali pa opert ih dovedosmo na vlast..Jesu prmenili ime ali sve ostalo je vec vidjeno!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: