Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:38, 5. 3. 2013.

DSS: "Stop GMO"

dss

Omladina Demokratske stranke Srbije uz podršku Opštinskog Odbora DSS-a u Prokuplju pokreće akciju protiv genetski modifikovane hrane.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • argonb

    22:04 // 5. 3. 2013.

    Čula žaba gde se konji potkivaju pa i ona...

  • Vlada

    10:27 // 7. 3. 2013.

    Haha smesno... cime se oni bave. Bolje neka daju predlog kako da Direkcija vrati dug koji je napravljen u deceniji kada su i oni iz DSS bili deo sveobuhvatnog poduhvata unistavanja Prokuplja. Neka daju predlog i plan sta da se radi da se konacno sredi ovaj grad, a ne da u 21 veku gazimo blato i vodu do kolena u samom centru grada, a za periferiju i sela da ne govorim.

  • prokupcanin

    22:20 // 9. 3. 2013.

    Koji bre Dss u Prokuplju aman?Par nepoznatih likova,neki istroseni funkcioneri i Braca Kocic,made in Kosovo!Pitanje i da li su cenzus presli,ili su ti glasovi "nabudzeni" negde.Koliko se secam u pitanju je bilo 30.Prave pripremu za kampanju i skupljaju potpise da bi ih upotrebili za izbore,a ne za peticiju.Pa to je i Urs radio svojevremeno.Mislim,sad se oni bave dal' ima genetski modifikovana hrana u Prokuplju,a ako ih pitas sta je to,kladim se da nemaju pojma!

    • lola

      23:16 // 9. 3. 2013.

      Ja sam danas prosao gradom i zadivljen sam ovom akccijom.Lepota i mladost ujedinjena.
      Dragi PROKUPCANINU, nek vas ne brinu braca Kocic, oni su svojim kvalifikacijama otvorili vrata sami sebi, niste im vi pisali doktorate i polagali ispite.
      Gledajte sebe malo vise i vase probleme resavajte i naucite sta je to GMO pa objasnite vi ppametnjakovicu njima

  • ivanpk

    21:25 // 5. 3. 2013.

    Bravo za dss,pravi potez oko najbitnije teme sada,sta jedemo mi i nasa deca.podrska za vas i ja se prikljucujem akciji.

  • srki

    12:57 // 6. 3. 2013.

    Omladina DSS-a radi pravu stvar. Dosta nam je GMO-a i trovanja, hoćemo zdravu hranu!

  • gagi

    22:40 // 5. 3. 2013.

    Najzad nesto novo i u Prokuplju .Borba protiv genetski modifikovane hrane je borba za zdrav zivot svakog pojedinca .Zato se svi pridruzimo akciji da stanemo na put nemani danasnjice GMO.

  • Pera

    13:49 // 7. 3. 2013.

    Vlado, Vlado,

    Stavljas iste komentare na dva portala.
    Ciji si ti partijski potrcko? Zut? Da nisi u Pokretu... Nije sve sto radi DSS lose, a i medju zutima je bilo ljudi... Postoje stvari koje su iznad politike.

  • Miki

    17:43 // 8. 3. 2013.

    Napred DSS!

  • strasno

    20:43 // 6. 3. 2013.

    Ko li je ovaj pacijent potpisan kao

    argonb 22:04, 05.03.2013.

    Čula žaba gde se konji potkivaju pa i ona...,

    mada moram da priznam da u ovom slucaju stvarno konji treba da se i obuzdaju,posto je to u interesu svih sta jedemo, a doticni bi trebalo da promeni zuto crnu opciju ako cemo bas.

  • Rasko

    10:09 // 11. 3. 2013.

    Mislim da je akcija dobra i dao sam joj podrsku kao i vecina

  • dragan

    09:31 // 7. 3. 2013.

    Moramo se svi udruziti i uraditi ono sto je ispravno a danas je to borba za ispravnu zdravu hranu .Svaka akcija za bolju i kvalitetniju hranu je dobrodosla .Puna podrska omladini za akciju STOP GMO.

  • cile

    19:50 // 11. 3. 2013.

    Ljudi, pa zar je bitno ko kojoj stranci pripada, koje su boje i sve tako rredom gore napisano.Ovose tice nas samih, naseg zdravlja i zivota. Kom sene ziv ne mora da niti potpisuje niti komentarise. nego nek se i dalje truje proizvvodima koji se prodaju po ekstra akcijskim cenama u lokalnim marketima danju a nocu pecu i ribaju zicom da bi bilo sve to ko sveze. Ma dajte bre gde zivite ljudi aman.Danas je politika da se neo zabusi, zavuzdi i prevari.
    Licno postujem Kostunicu kao predsednika stranke, pametn i skroman covek, a takodje i sve pohvale za lokalnu vllast i omladiu u ovom slucaju. Problem jeu nama zar ne vidite, ljubomora nas ubbija. Pa nek svako zavrsi fakultet, nek se zaposli i zivi lagodno, zasto bi to meni smetalo, ja se sirim koliko mogu. Kocic je jednom dobar covek, kulturan,obrazovan

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: