Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:52, 25. 10. 2019.

Da slobodno doje kad god je beba gladna majkama neophodna podrška društva

dojenje Mamama je potrebna podrška i podstrek kada doje dete; foto: Anton Nosik / Wikipedia

Dojenje je najbolji način za ishranu beba i pomaže oporavku majke nakon porođaja, ali se mnoge i dalje stide da nahrane dete na javnom mestu. Pored osude okoline koja ih u tome sprečava, majkama je potrebna podrška da to slobodno čine na bilo kom mestu u gradu, a zaključci tribine na ovu temu su da bi se time povećao broj žena koje doje bebe.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragan,Niš

    11:19 // 25. 10. 2019.

    Nije mi jasno ko je i zbog čega uopšte otvarao polemiku oko dojenja dece.Pa to nikada nije niti je smeo da bude niti problem niti sramota za majke.Ako je cilj bio da se podstakne tema zato što je značajna za pravilan odgoj beba onda se to radi na pogrešan način.Ovi što morališu i to osporavaju neka se pozabave propagiranjem nemoralnosti u rijaliti programima na nacionalnim frekvencijama.

  • unikum

    13:32 // 25. 10. 2019.

    Ajde botovi, dajte negativne glasove.

  • Срба

    14:02 // 25. 10. 2019.

    Како је ова најприроднија ствар на свету одједном некоме постала проблем?!? Манимо се копирања пуританских будалаштина које стижу са запада! Сви ви лажни моралисти којима смета да мајка надоји своју бебу природно, потрудите се прво да се са свих телевизија и из друштва искорени ријалити смеће које је овом народу уништило мозгове свакојаким скаредним садржајима! ПОДРШКА природном дојењу беба!

  • Vucica

    16:46 // 25. 10. 2019.

    Pa nek doje imaju sad klupe za dojenje, sve neophodne uslove za dojenje.

  • DSP

    08:11 // 26. 10. 2019.

    Podrška baby friendly programa u porodilištu podrazumeva nuđenje flašica na 2 sata, nespremnost da se porodilji pokaže kako da namesti bebu za podoj.

  • DSP

    08:13 // 26. 10. 2019.

    I savet pedijatra na otpustu: 'kupite u povratku kući flašice i mleko, vi nećete moći da dojite'. Dojila sam 25 meseci!

  • JA

    00:47 // 27. 10. 2019.

    Ne znam odakle sada ovoliko propagiranje dojenja u javnosti? Ja nisam cula NIKADA da je iko izvredjao zenu koja je to uradila! Cinjenica je da vecina zena ne zeli da to radi tako i to je njihovo pravo, kao i onih koje to tako zele.... ali ono sto mi definitivno bode oci jeste najezda mladih majki koje sa bebama sede u zadimljenim kaficima - to nije mesto za bebu!! zarad svoje dece zrtvujte se malo

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: