Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:26, 24. 8. 2020.

Debata o finansiranju medija iz budžeta: Građani žele da budu pitani

Đorđević Doderović Jovanović debata Kažu da model projektnog sufinansiranja jeste boji od pređašnjeg, ali da mnogo toga mora da se promeni; foto: Print screen/Facebook

Građani žele da budu pitani o tome kako se troši njihov novac kroz projektno sufinasiranje medija iz budžeta Grada, ali o tome ne znaju mnogo - deo je rezultata istraživanja koje je sproveo Odbor za ljudska prava. Rezultati su predstavljeni u debati "Kad finansiram želim da biram", a gosti su kao problem istakli i nerazumevanje javnog interesa među građanima, kao i evaluaciju medijskog sadržaja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mara

    20:29 // 24. 8. 2020.

    Svaka čast mislim da smo gdju h banovi trebali da stavimo za pomoćnika gradonacelnice

  • Joe

    22:45 // 24. 8. 2020.

    Da se ja pitam gdin.Djordjević bi živeo od svog rada.

  • Filozof

    23:02 // 24. 8. 2020.

    Nekada je finansiranje medijskih projekata opstinskim novcem izgledalo je kao slamka spasa za vecinu lokalnih medija.U medjuvremenu se to pretvorilo u napredno finansiranje medija.Najvise sredstava dobijaju mediji u vlasnistvu naprednjaka.Medijska slika RS promeniti se nece dok je AVackog klana na vrhu drzave.Ako je stencu potrebno nekoliko nedelja da progleda koliko je godina potrebno gradjanima?

  • Čudesni dribling

    23:51 // 24. 8. 2020.

    "Он не разговара, он држи говоре, кмечи као баба о својој угрожености, око себе је окупио најгори малограђански шљам који зна да може да профитира само у таквом систему." - рекао Томас Ман за Хитлера 1934. године када је овај освојио власт.
    А, шта сте ви мислили?

  • Politikolog

    00:05 // 25. 8. 2020.

    Molim gospoDZu da ne priča o Belorusiji, jer nije politikolog! Važno da ona i muž učestvuju u svim vlastima, pa i u onoj koja je slična beloruskoj. Jedino na Filozofskom u Nišu imate sve moguće departmane sa svih fakulteta jednog normalnog Univerziteta!? Sve se ,,izučava", samo plati!

  • Dragan Šabac

    00:39 // 25. 8. 2020.

    Godpodine članu UNS, zašto ne pričaste kako koliko i kome je dato para za sufinansiranje projeksta iz oblasti informisanja u Šapcu. Isto je urađeno kao i svuda, pare su dobili naklonjeni mediji gradu Šapcu, a oni protivni ništa. Razlika je u tome što je u Šapcu na vlasti kupud opozivija (još samo malo) pa su i pare otišle medijima koji podržavaju kupus opoziciju.

    • Eto

      09:27 // 25. 8. 2020.

      Arhetip lika koji se "češa" o sistem : nepismen, bahat - drčan, u sve se razume i višestruko upotrebljiv.

    • Ouzo

      17:31 // 25. 8. 2020.

      Mozda su oni kupus opozicija ali vas bahatluk je nemerljiv !
      Stvarno ste jaki, ceo drzavni aparat u borbi protiv jedne gradske vlasti, pa kad nista ne uspete, onda ignorisete stanovnistvo !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: