Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:48, 30. 3. 2011.

| Društvo

Dečak koji privlači metal

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
Bogdan Ivković iz Vlasotinca

VLASOTINCE – Bogdan Ivković iz Vlasotinca, dečak koji privlači metale, najpoznatiji žitelj ovog prelepog mesta na jugu Srbije, zaljubljen je u fudbal.

- Posle serije tekstova o meni, postao sam stvarno poznat širom planete – kaže ovaj učenik OŠ “Osmi oktobar”, koga smo pre nekoliko dana sreli kako na ulici, sa drugarima, igra fudbal, njemu i njegovim školskim prijateljima, najomiljeniji sport.

Milan Petrović, jedan od njegovih drugara, koji se druži sa njim na ulici pretvorenoj u fudbalski teren, kaže u šali da je Milan zaista dobar fudbaler, ali da ne privlači loptu kao metale.

- Najviše volim da dajem golove, radujem se pobedi, ali znam da se ponašam sportski i da boljima čestitam kada trijumfuju – veli Ivković.

Svetlana Ivković, Bogdanova majka, kaže da je mnogo novinara razgovaralo sa njom i Bogdanom, ali da se nište naročito nije promenilo u njihovim životima, sem što su postali “medijske zvezde”.

Otac Slaviša Ivković kaže da je mali Bogdan hiperaktivan i svakoga dana se zanima za mnoge stvari, ali su otkrili da je talentovan za slikarstvo.

- Dolaze ljudi da ga vide, da porazgovaraju, da se uvere u njegove natprirodne sposobnosti – kaže otac Slaviša Ivković, koji se nada da će njegov sin sposobnost privlačenja metala u životu iskoristiti da se bavi nečim što će mu doneti sreću. 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Slični tekstovi
Komentari
Poslednji komentari
  • ano

    17:02 // 31. 3. 2011.

    Ima sanse i da zaradi milion dolara...
    http://www.randi.org/site/index.php/1m-challenge/challenge-application.html

    • zeljko ceko

      15:10 // 29. 12. 2015.

      ima sanse i to dobre samo da mi je znati kako to mogu

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: