Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:34, 25. 2. 2022.

| Društvo

Dečije igralište preko puta Ćele-kule pretvoreno u parking

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
igralište
Igralište ili parking?; foto: čitalac

Dečije mobilijare na igralištu na Bulevaru Zorana Đinđića, preko puta Ćele-kule, ogradili su automobili i građani kažu da je prostor za decu uništen i pretvoren u parking. Zašto su vozila na zelenoj površini, kao i da li će biti preduzete neke mere, iz nadležnih preduzeća nema odgovora.

Umesto dece, na igralištu kraj Gabrovačke reke parkirani su automobili. Da je prostor za mališane uništen građani su ukazali preko aplikacije "Prijavi problem". igralište Uništeno igralište, kažu građani; foto: čitalac

Preko puta Ćele-kule, pored Gabrovačke reke, je jedino igralište na kom su deca iz okoline mogla malo da se poigraju, a onda su vozači odlučili da se tu parkiraju. Dečije igralište su uništili bahati vozači, ne reaguje ni komunalna, ni "Parking servis" - navode čitaoci.

Da li će osloboditi igralište od vozila iz JKP Parking servis ne odgovaraju ni na pitanja novinara Južnih vesti. O ovom problemu se ne oglašava ni Mediana koja brine o zelenim površinama.

Parkiranje je inače, pored neuređenih ulica, problem na koji Nišlije najčešće ukazuju preko aplikacije Prijavi problem. Sve više zgrada, a sve manje planiranih mesta za parking između njih ono su na šta ukazuju građani iz različitih delova grada.

Kada je reč o niškim parkovima i igralištima probleme prave i polomljene klupe, pokvarene česme i blato.

Ovaj tekst je nastao zahvaljujući građanima koji su preko naše stranice Prijavi problem prijavili probleme u svom gradu. Pozivamo vas da i vi budete aktivni građani i prijavite probleme koje primetite.

Problem je moguće prijaviti i preko naših Android i iOS aplikacija.

Video uputstvo za prijavljivanje problema iz aplikacija za mobilne telefone se nalazi ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Александар Вучковић

    07:46 // 27. 2. 2022.

    На велику жалост град Ниш није више град Ниш!
    Паркинг у Нишу са станарским формуларом кошта 389 динара месечно,а мислим да постоји и акција коју даје Паркинг сервис на годишњем нивоу.
    Само паркирајете,газите,битно је да сте завршили огроман посао,а где наравно деца,мајке са колицима,старији са торбама и без,комшије нису битни.
    И причамо о некој Европи и да нам је неко други крив.....

  • Stanovnik naselja

    19:51 // 26. 2. 2022.

    Bez brige. Kad se usele ljudi u dve novoizgradjene zgrade i u jednoj kojoj je tek postavljen temelj, tu ce da nikne pravi betonirani parking. Posto mesta za parkiranje na trotoaru vec nema, a investitori ce garaze prodavati kao stanove. A deca? Deca ce se igraju po kolovoz.

  • Komšija

    22:51 // 25. 2. 2022.

    Ulica Dušana Trifunca je samo jedna u nizu ulica koje je uništena izgradnjom i pohlepom pojedinaca. Proći ulicom je umetnost. zgrade jedna do druge.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: