Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:20, 28. 12. 2017.

| Društvo

Deda Mraz narednih dana deli slatkiše u Parku Svetog Save

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Deda Mraz
Deda Mraz dočekuje mališane, a biće i drugih junaka iz bajke; foto: wikimedia.org/Randy Landicho

Džakovi puni slatkiša su već spremni, a mališanima će ih podeliti Deda Mraz koji će narednih dana, kako kažu u Opštini Medijana, biti gost u Parku Svetog Save u Nišu. Deca će moći da se druže i sa drugim likovima iz bajke, sve do nedelje 31. decembra.

Sva deca koja do nedelje dođu sa roditeljima u Svetosavski park, dobiće od Deda Mraza neki slatkiš, najavljuju iz Opštine Medijana, a on će deci pričati zanimljive priče.

Sa mališanima će se družiti i Elza koja dolazi iz Zaleđenog kraljevstva, dodaju, a ona će devojčicama da pravi narukvice i deli balone.

Svako dete koje dođe će da dobije po nešto sigurno. Biće i radionica pravljenja ukrasa, biće bajkovito. Cilj je da se deci Niša i Gradske opštine Medijana novogodišnji praznici učine što radosnijim i roditeljima pomogne da tih dana njihova deca budu najsrećnija - kažu u Medijani.

Deca će moći da se druže i sa četiri zanimljiva vilenjaka i pišu kreativna pisma Deda Mrazu sa njima, kažu u Medijani, a praviće im društvo i Sneško Olaf, Irvas, olovni vojnici.

“Zimski dani” počinju u četvrtak 28. decembra od 16 sati, a druženje je planirano do 19 sati. Ista satnica planirana je i za petak 29. decembar. U subotu 30. decembra mališani će moći da se igraju od 11 do 16 sati, a u nedelju 31. decembra od 11 do 15 sati.

Manifestaciju organizuje Opština Medijana i Komisija za mlade i pronatalitetnu politiku.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zaga

    18:25 // 27. 12. 2021.

    Posao I decko

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: