Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:00, 29. 12. 2022.

| Društvo

Deda Mraz obradovao mališane u Ulici Radoja Dakića u Nišu

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
deda mraz, zgrada
Mališani se najviše obradovali Deda Mrazu; foto: S. V.

Uz pesmu i novogodišnje druženje sa klovnom, dvorskom ludom i Deda Mrazom, deci iz jedne zgrade u Ulici Radoja Dakica u Nišu podeljeni su paketići. Stanari kažu da među njima vlada pozitivna atmosfera, pa tradicionalno, svoje mališane obraduju velikom žurkom na kraju godine.

zgrada Pripreme za novogodišnju žurku; foto: S. V. Tradicija stanara zgrade broj 51 u Radoja Dakića, kako kažu, godinama se prepričava u kraju. Pripreme za veliku novogodišnju žurku kreću ukrašavanjem ulaza, a deca pored jelke ostavljaju svoje želje i čekaju poklone.

zgrada paketici Deca ostavljaju želje ispod jelke; foto: S. V. Ove godine organizovali su takmičenje u karaokama. Mališani su se bili podeljeni u timovima klovna i dvoske lude, komšijski žiri ih je ocenjivao, a najboljima su dodeljene medalje. Bilo je puno, pesme, smeha ali i suza zbog ocena. Roditelji kažu da i oni koriste priliku da se dobro zabave.

zgrada Žiri čine komšije; foto: S. V. Profesionalni upravnik zgrade Violeta Đorić ističe da je bitno da se svi lepo provedu.

Stanari od 2018. godine organizuju novogodišnju žurku. To nije samo podela paketića već tematska žurka gde se svi ludo zabavimo. Stanari su zaista složni i svi vole da dođu na žurku - kaže Đorić.

Nakon takmičenja, gde su ipak svi bili pobednici, Deda Mraz je na sankama doneo poklone koje su mališani nestrpljivo čekali.

karaoke, zgrada Takmičenje u karaokama; foto: S. V.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dzoni

    08:49 // 30. 12. 2022.

    Kako lijepa slika ... Gospodin desno je izdominirao.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: