Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:26, 14. 3. 2019.

Dekan niškog PMF-a podneo ostavku zbog loših međuljudskih odnosa

Pmf.JPG Promene na niškom PMF-u; Foto: Arhiva

Mandat dekana Prirodno-matematičkog fakulteta Ivana Mančeva završio se i pre zvaničnog isteka, tako što je podneo ostavku na ovu funkciju, a kao razlog je naveo loše međuljudske odnose.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • LJ

    17:10 // 14. 3. 2019.

    za DEKANA prof. dr MICA STANKOVIC, on je vest u komunikacijama i ima iskustva u vodjenju politike medjuljudskih odnosa i ranije je bio predsednik opstine. Ima hladnokrvnost i bistru galavu u teskim situacijama.
    TO JE JEDINA OPCIJA DA SREDI SITUACIJU NA PMF NISU.

  • Strucnost na niskim granama

    17:20 // 14. 3. 2019.

    Nefunkcijonise sa nekim prof. ne funkcijonise racumovodstvo. Sve ide nizbrdo.Covek koji obracunava platu konfuzan, svake druge plate neko ima prigovor

    • Zlobnik

      18:04 // 14. 3. 2019.

      @Stručnost na niskim granama: I ti nam "stručno" objasni i napisa !

    • Petar I

      14:25 // 15. 3. 2019.

      Čovek koji prima platu za obračun plata i ne zna da obračuna platu. Zato angažuju neko lice po ugovoru o delu da to uradi.

  • Perica

    15:26 // 14. 3. 2019.

    A sto nije trazio pomoc od rektora, koji je poznat kao strucnjak za medjuljudske odnose. Dobro, poznat je i kao strucnjak za finansije.

  • Iva

    23:11 // 14. 3. 2019.

    Nikada u proteklih pola veka Univerzitet nije bio tako nekvalitetan kao sada, na čelu sa rektorom Antićem. Sramota, Univerzitet je postao mesto gde su moralne, stručne i zakonske norme zaboravljene. Tu cveta nepotizam, protekcionizam, nekompetentnost, partijsko delovanje (podrška Vučiću za izbor predsednika ).. .. Umesto da Univerzitet bude svetla tačka grada Niša on je postao sramota grada.

  • Little bee

    14:55 // 16. 3. 2019.

    Potpuno razumem gospodina Mančeva. Šta će mu to u životu? On je gospodin naučnik, a ne neko ko treba da rešava glupe prepirke i spletkarenja među zaposlenima. Radim tamo i tačno znam kako to izgleda. Uspeh se ne prašta... Tamo ne možeš da radiš svoj posao, a da te niko ne dira. Kao što i piše u ostavci, ostavio je fakultet pun para, i divim mu se što je i to uspeo pod takvim uslovima rada.

    • Wasp

      16:12 // 24. 3. 2019.

      Tako je, pčelice, kvalitetni naučnici koji su spremni za saradnju na niškom PMFu mogu se nabrojati na prstima. Ostali su deca, snajke, šurnjaje i quid pro quo (mlm).

  • A

    17:36 // 14. 3. 2019.

    A sto zaista Dekan ne kaze zasto je dao ostavku? Odnosi nigde nisu dobri a i Dekan bas nije toliko neiskusan...u Dekanatu je vise od 10 godina...

  • Alias Pera

    16:37 // 14. 3. 2019.

    Ne mogu da verujem, objavljen tekst o PMF Niš ... Možda nekad bude objavljen i neki komentar. Tu ima materijala i za feljton.

  • Lj

    18:24 // 15. 3. 2019.

    Predlazem da neko dodje na PMF i ispita ko je kome rod...vecina iz proslog dekanata je zaposlila svoju decu, surnaje, snsjke itd...a zapisljavali su i drugima kako bi se odrzali toliko dugo na vlasti...

  • Tivat

    19:10 // 14. 3. 2019.

    Arsen Dedic-"i vrtece se Zemlja kao i prije" .

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: