Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:33, 15. 1. 2020.

Dekan o docentkinji koja nije izabrana za profesorku: Bez mobinga na GAF-u

GAF Dekan odgovara na tvrdnje docentkinje; Foto: V. M. R.

U postupku izbora u zvanje profesora na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu u Nišu nema mobinga, tvrdi dekan ove ustanove Petar Mitković. To što je docentkinja Biljana Arandelović prošla na glasanju na fakultetu, ali ne i na Univerzitetu, dekan objašnjava simboličnim “svako sledeće sito je gušće“.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Gordana

    21:57 // 15. 1. 2020.

    Nemojte da napadate sve Profesore da su im deca zaposljena naGAF-u.Ima tu Profesora cija deca ne rade na pomenutom Fakultetu.Svi vi koji ste studirali na GAF-u znate dobro i budite objektivni.

    • Ouzo

      05:42 // 17. 1. 2020.

      Ima,ima,al se broje na prstima jedne ruke !
      A,sto se dekana tice,sad je gusto sito,kad je on biran,bilo je busno !

  • Nezapošljeni Visokoškolac

    15:30 // 15. 1. 2020.

    Ne znam o čemu je ovde reč ali sećam se da sam kao student provodila sate i sate čekajući ispred njihovih kabineta u kojima su zajedno sa njima sedela njihova deca ili pak bliski rođaci tipa stric je profesor a sestrić asistent ili obrnuto, satima provedemo čekajući na konsultacije a oni dođu jednom u toku nedelje na posao i za sve to prime punu platu a šta smo mi dobili gde su sada naše plate!!!

  • Dipl.ing.arh.

    15:18 // 15. 1. 2020.

    Ne razumem kriterijum po kojem je ovo važna vest. Šta je sa kolegama koji nisu imali ni tatu ni mamu na fakultetu a sada nema posla za njih ni u privredi? Svojim očima sam gledao kako profesorska deca polažu ispite, kako se angažuju na mala vrata a sada bi da budu profesori. Diplomirao sam na GAF-u ali moje dete ne bih savetovao da na njemu studira. To fakultet više nije.

  • Stanislav

    13:43 // 15. 1. 2020.

    Pa, mi smo idealni, po Vama, gospodine Mitkoviću. Zašto nas Evropa proziva i urušava ugled. Kažu, mito, korupcija, lopovluk, mobing. Čak smo po tome, po njima, među prvima, /a jadodao bih, možda i prvi/. Da ne govorimo o "doktorima", čiji je radijus znanja max. do aktuelnih naplatnih rampi.

  • Djerdjin

    09:41 // 16. 1. 2020.

    Iz komentara se vidi da ljude, sasvim opravdamo, boli nepotizam na visokoškolskim ustanovama. Naravno da ga ima i da je i nepravedan i štetan. No time se niko ne bavi, čak ni oni koji su po zakonu obavezni. Na primer, po zakonu Nacionalni savet za visoko obrazova je morao da donese Kodeks o sukobu interesa (nepotizmu) prilikom zapošljavanja nastavnika i saradnika ali nije.

  • mj

    23:35 // 15. 1. 2020.

    Vama treba Dragan S. Velickovic da vas rasturi. Ko je studirao zna o kome se radi

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: