Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:57, 6. 11. 2017.

| Društvo

Deo Trošarine već dve nedelje u mraku

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Mrak
Višegradska ulica više od dve nedelje bez uličnih svetiljki; foto: čitalac

Više od dve nedelje stanovnici Višegradske ulice u niškom naselju Trošarina prolaze mračnim ulicama, a kažu da je “jezivo” i za starije koji idu tim putem do kuće, a posebno za decu koja tu žive. Novinari čekaju odgovore od Parking servisa zbog čega nema uličnog svetla u ovom delu Niša.

Nišlijka koja se redakciji Južnih vesti javila preko aplikacije “Prijavi problem” tvrdi da u Višegradskoj broj 2 na Trošarini ne radi ulično svetlo više od dve nedelje, a da joj iz Parking servisa svakodnevno obećavaju da će kvar brzo biti popravljen.

Operateri iz Parking servisa su ljubazni, javljaju se, čak su počeli i glas da mi prepoznaju od tolikog kontaktiranja. Međutim, odgovor je isti - biće u toku sutrašnjeg dana, hvala što ste nas obavestili. Mrkli je mrak uveče, jezivo i za starije, a posebno za decu - kaže Nišlijka.

Međutim, zasad je nepoznato zbog čega su stanovnici ovog dela Niša u mraku i kada će im ulično svetlo biti popravljeno, jer novinari čekaju odgovore od Parking servisa.

Podsetimo, nedavno su bez uličnih svetiljki bili građani koji žive na Delijskom visu, od Ulice Svrljiških partizanskih odreda do kapije Elektronske industrije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bruno

    19:51 // 6. 11. 2017.

    Ovde je odavno zavladao mrak, ali i po danu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: