Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:42, 31. 7. 2020.

Deo Ulice Bore Stankovića u Vranju dobio asfalt nakon 8 meseci kašnjenja

Ulica Bora Stanković Vranje U narednom periodu prvi, noseći sloj asfalta bi trebalo da se postavi i na preostale dve deonice, a zatim i završno asfaltiranje; foto: M. D.

Nakon skoro 8 meseci kašnjenja, počelo je asfaltiranje centralne Ulice Bore Stankovića u Vranju, a stanovnici jednog dela ulice su već dobili asfalt, zapravo prvi sloj asfalta. Prema najavama nadležnih, u narednom periodu prvi, noseći sloj bi trebalo da se postavi i na preostale dve deonice, a zatim i završno asfaltiranje. Nakon višemesečnog blata i prašine, stanovnike te ulice brine širina trotoara, ali i to što su neka stabla preko puta Muzičke škole posečena.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Jovan Jankovic

    19:12 // 31. 7. 2020.

    Samo da obavestimo citaoce da je sirina trotoara krece od 1.35 cm do 1.65 , a zakon kaze da je minimalna sirina 2 m. Takodje u ovoj ulici nece biti ni jedno stablo , vec samo parking mesta sa obe strane ulice da bi se narod pljackao. Pa zamislite koja ce tu biti temperatura u letnjem periodu . Zato ce omladina pobeci u Inostrastvo , a Vranje koji je na zadnjoj liniji fronta uskoro naseliti Siptari

  • Goran

    11:58 // 4. 8. 2020.

    Vladali ste 12 godine, imali ste prilike da asfaltirate i ul. Bore Stankovića, i još mnoge druge!? Pa, što niste?! Ovi, bar nešto rade! Imate i vi svoje odbornike, učestvujte malo, a ne samo da kritikujete! Dajte svoje predloge, možda i budu usvojeni!? Ali, ne, neka oni, rade, grade, otvaraju fabrike, prave bolnice, puteve, a vi, dežurni kritičari, vi ćete onaj najlakši deo! Da kritikujete!

  • Jovan Jankovic

    19:08 // 31. 7. 2020.

    Najveca sramota ove vlasti , glavna ulica u gradu koja nosi ime najveceg knjizevnika ovog grada , potpuno je unistena zbog bahatosti ove vlasti . Umesto da se ulica prilagodi i poboljsa zivot stanovnicima , to se ipak nece desiti , vec ce stvoriti vise problema. Stvarno se brinem za zivot ljudi koji su u invalidskim kolicima , majkama sa decom kada pokusavaju da se probiju kroz " KOZJU STAZU"

  • odljepljivač trasparenata

    15:07 // 1. 8. 2020.

    Bitno da znaju da ponizno služe vodji,da šire sev.korejske transparente po auto putu,da znaju da šire laži i opanjkavaju kritičare i neistomišljenike

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: