Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:56, 3. 10. 2018.

| Društvo

Deo bedema Nišave u polumraku, u "Parking servisu" ćute

Autor:V. M. Izvor:Južne vesti
Ulična rasveta bedem Nišava
Svaka druga sijalica ne radi, kako je prijavljeno krajem septembra; Foto: Prijavi problem/čitalac

Glavno mesto za rekreaciju i šetnje građana - bedem reke Nišave, prema svedočenju onih koji tuda prolaze, uveče je u polumraku, jer ulično osvetljenje većim delom ne radi. Od sijalica koje su postavljene duž bedema, od mosta kod DIS-a do onog kod bivšeg Merkatora, kako je navedeno u aplikaciji "Prijavi problem", svaka druga ne svetli.

Zbog toga je ovaj deo grada u pojedinim delovima mračan, a građani koji tuda prolaze se ne osećaju potpuno bezbedno, naročito u periodu kada se "skratio" dan.

Mali je problem ukoliko jedna ne radi, ali ukoliko ne rade dve i više u nizu, što je slučaj na više mesta, već postaje neprijatno za šetnju - navedeno je u aplikaciji "Prijavi problem".

Kako kaže čitalac koji se obratio redakciji, ovakva situacija je na delu bedema već godinama, a to posebno smeta i ljudima koji uveče šetaju ljubimce.

Kako je Parking servis zadužen za javnu rasvetu u gradu, novinarka im je uputila pitanja vezana za ovaj problem. Ipak, ni pet dana kasnije, odgovora nema, niti informacija da li je i kada bi moglo biti potpuno osposobljeno ulično svetlo u ovom delu grada.

Ovaj tekst je nastao zahvaljujući građanima koji su preko naše stranice Prijavi problem prijavili probleme u svom gradu. Pozivamo vas da i vi budete aktivni građani i prijavite probleme koje primetite.

Problem je moguće prijaviti i preko naših Android i iOS aplikacija.

Video uputstvo za prijavljivanje problema iz aplikacija za mobilne telefone se nalazi ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • BATA

    09:49 // 4. 10. 2018.

    Da okitimo i mi grad ko BG pa bi svetlelo.Mislim da su tenderi,j.nabavke komplikovane i da je to najveci problem.Ili los tender ili nema para za dobar tender.Ono sto mene cudi je zasto se kej od Mosta mladosti pa do Disa ne uredi.Ne trebaju kamene obale,uredjeno je korito samo urediti bedem levo i desno sa stazama za bicikl i rolere i setnju i po koja klupa i divota.Naravno kej osvetliti uvek.

  • Milivoje Vatrogasac

    20:23 // 3. 10. 2018.

    Malopre sam prošao tamo i u toku je popravka (po mraku).
    Inače, tačno je da jako dugo veći broj tih sijalica nije radio.

  • Prcko

    17:34 // 3. 10. 2018.

    Pa ceo grad se raspada ne postoji u Nisu ulica da je cela bez rupa da ne pricamo o SF standardima da je ravna i da ne odvaljuje bubrege ili da je grad cist i bez smeca. I u takvim uslovima neko bi jos i svetlo da seta ljubimce... Sto bi se uopste Parking servis trosio oko rasvete kad od toga nema nikakvu vajdu, svi SNS-ovci ce tamo primiti istu platu bez obzira da li grad ima rasvetu ili nema

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: