Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:55, 20. 10. 2020.

| Društvo

Deponija kod leskovačkog Doma za učenike, komunalci obećavaju da će izaći na teren

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
smeće
Građani prave deponije; foto: čitalac

Mini-deponiju, kako ukazuju čitaoci Južnih vesti, u blizini Doma za učenike srednih škola svakim danom postaje sve veća, a građani kažu da niko od nadležnih nije reagovao i pored njihovih žalbi. Direktor Komunalca kaže da nije bilo nikakvih prijava, ali da će već danas izaći na teren i reagovati.

Da niko od nadležnih ne reaguje na stvaranje deponije u Kajmakčalanskoj ulici u Leskovcu, u blizini stadiona FK Dubočica, tik uz ogradu Doma za srednje učenike, kaže čitalac koji se obratio Južnim vestima za pomoć.

Upućivali su me na druge službe. U nadi da će neko obratiti pažnju na ovu mini-deponiju koja svakim danom preti da postane još veća, šaljem vam fotografije - kaže čitalac.

A na fotografija se vidi šut, baštensko smeće i drugo đubre, koje se tu, kako kaže čitalac, gomilaju danima. deponija Svakim danom sve veća i veća; foto: čitalac

Ipak, kako kaže direktor Komunalca Vladimir Sinadinović, on nije upoznat sa ovim problemom, jer nikakva prijava građana ili inspekcije, nije stigla u to preduzeće.

Prvi put čujem za ovaj problem. Kontakiraću Komunalnu policiji i zajedno ćemo izaći na licu mesta da vidmo da li je javna ili privatna površina. Ukoliko je privatna vlasnik će dobiti nalog da sam očisti, ukoliko nije, angažovaćemo firmu koja je zadužena za odvoz takvo smeća. Očistićemo to koliko danas ili sutra, moramo da proverimo prvo - kaže Sinadinović.

On dodaje da se svakog vikenda odvozi ovakva vrsta smeća, a da do sada nisu imali nalog komunalne policije ili inspekcije za deponiju na ovoj lokaciji.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: