Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:32, 9. 6. 2017.

| Društvo

Deponija na parkingu u Durlanu

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
kontejner
Da li će se promeniti ova ružna slika našeg grada?; foto: čitalac

Plastična ambalaža, kese, ostaci hrane, ali i šut, gume automobila, pa i pohaban nameštaj, slika su i prilika Knjaževačke ulice u Durlanu, ispred zgrade 158. Tamo je na parkingu postavljeno 12 kontejnera, koji se, kako kažu stanovnici ovog dela grada, ne prazne mesecima. U JKP Mediani uveravaju da će biti rešeno.

parking Parking ili đubrište?; foto: čitalacNišlija koji je novinarima Južnih vesti preko aplikacije Prijavi problem poslao fotografije na kojima se vide prepunjeni kontejneri, pa čak i đubre oko njih, kaže da je tu mestu automobilima, a ne deponiji niti kontejnerima. 

Ovo je svakodnevna slika parkinga na koji je postavljeno 12 kontejnera i zauzeto 12 parking mesta iza zgrade u ulici Knjaževacka 158. Tu se konstantno dovozi, kolicima i kolima, razno đubre i otpad uglavnom iz okolnih kuća, privatnih firmi i iz drugih delova Durlana - kazao je Nišlija.

Međutim, u JKP Medijani novinarima Južnih vesti nisu kazali zbog čega dolazi do pretrpavanja kontejnera u ovom delu Niša, ali su kazali da će problem “danas biti rešen”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • stela

    07:44 // 11. 6. 2017.

    Osim 100tinjak metara oko spomenika Kralju Milanu, grad je prljav i neuredan, što je nedopustivo jer viđam sve više turističkih grupa. Kese, papirići i neuredne fasade su lična karta našeg grad
    Ja živim na Ledenoj steni, e tu se trava kosi samo u proleće i kasnu jesen, ulice se peru možda jednom godišnje. One obične čistače sa metlama nisam videla nikada.

  • ***

    07:05 // 11. 6. 2017.

    Zasto niko nije prijavio kada posle nedelju dana nisu izbaceni?

  • Komsija

    00:46 // 11. 6. 2017.

    Zivim preko puta, nije toliko lose. ;)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: