Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:33, 3. 8. 2020.

Deponije oko kontejnera na nekoliko lokacija u Nišu [foto]

Prepuni kontejneri Durlan; foto: citalac Ponovo ovakve slike na nekoliko lokacija u Nišu; foto: čitalac

U blizini vile Dragiše Cvetkovića u Nišu deponija je svakog dana sve veća, kažu čitaoci, a preko aplikacije "Prijavi problem" poslali su i fotografije nagomilanog kabastog otpada u dvorištu Učitelj Tasine koji tako stoji nedeljama. Prepune kontejnere za koje kažu da već 3 nedelje nisu ispražnjeni fotografisali su i kod OŠ "Čegar".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Lemi

    10:51 // 3. 8. 2020.

    Najgora služba u Nišu, svuda djubre preliva iz kontejnera a da ne pričamo o lomljenju kanti kada iznose djubre domaćinstvima. Jedno 5 kanti sam kupi.

  • Minja

    11:19 // 3. 8. 2020.

    Ogromna deponija je i u Zaplanjskoj ulici u naselju Nikola Tesla, kod pošte. Cak i kad dodju iz gradske čistoće jednom nedeljno, ne odnesu sav kabasti odpad, pa se on stalno gomila. Ruglo i izvor zaraze!

  • sergio

    11:20 // 3. 8. 2020.

    Pirot , Nis, Svrljig ili Beograd ista stoka.

  • Srdjan

    11:30 // 3. 8. 2020.

    Ovako izgledaju 4 kontejnera u Gornjomatejevackoj 106 i 108 gde bacaju i oni koji zive u drugim, Vagresovim zgradama, samo jer im je zgodno i jer ih mrzi da odu malo nize, do kontejnera koji pripadaju njihovim zgradama. To sto preliva iz kontejnera, i sto smrdi ispod tudjeg prozora, to gospodu ne zanima!

  • Čudesni dribling

    12:12 // 3. 8. 2020.

    Kombinacija velike nekulture stanovništva i dezorganizacije i nesposobnosti nadležnih službi!

  • Korupcijajezakonjekorupcija

    12:22 // 3. 8. 2020.

    To je zato sto je komunalna ogrezla u korupciju kao Nis u djubre.

  • Срба

    12:39 // 3. 8. 2020.

    Па, штоооооо? ТакО се ради у моје селО! КудЕ да га врљим кад овдЕ кудЕ се преселив нема никаква река ил потОк ил језЕро!?? А, кроз прозОр кад га врљам не мог увек да га погодИм у центР!

  • Dubravka

    12:40 // 3. 8. 2020.

    To smo mi bacili. Nije neko iz Pirota ili Novog Sada. A ako tako volimo i to nam je lepo, onda je to drugo pitanje...

    • Nislija

      13:22 // 3. 8. 2020.

      Koliko nam je pirocanaca doslo,ne bi me cudilo da su oni.

  • Naissus

    12:58 // 3. 8. 2020.

    "Svega ovoga ne bi ni bilo da je Pera na vreme otisao u policiju"

    Da je komunalna milicija na vreme vrsila svoje duznosti, propisane Zakonom, duznosti za koje prima platu, duznosti koje ne obuhvataju vozikanje budzetskim gorivom po gradu, izbacivanje putnika iz autobusa bez karte, privodjenje bakica koje nemaju para za zakup tezge i dr..anje taksista po stajalistima, onda problema ne bi ni bilo

    • ****

      15:09 // 3. 8. 2020.

      Тако је.Бар десет пута сам пријавио да је цело двориште зграде у Вождовој 51 и 53 депонија и нису дошли да наложе изношење ђубрета које смо сами направили.Да само дођу код председника који ту станује НАРЕДЕ И ЗАПРЕТЕ ЊЕМУ КАЗНОМ- не би овога било.Не дезинфикујемо зграду,немамо противпож.апарат,двориште је змијарник,немамо струју на степеништу... Па зашто је председник? Молим КП да дође.

  • Mara

    13:11 // 3. 8. 2020.

    Ima ih svuda.Pored ovolikih apela,mi smo i dalje isti

  • ђура

    13:17 // 3. 8. 2020.

    Врхунац примитивизма оних који на том месту одлажу смеће .
    Огромна одговорност комуналне службе коју плаћамо а не одвозе смеће.

  • Gojko

    14:14 // 3. 8. 2020.

    Medijana nema vreme da iznosi djubre, bave se izborom novog gradonacelnika.

    • Ouzo

      16:17 // 3. 8. 2020.

      Ajde, sto se Pavlovic bavi svojim opstankom ali angazovan i predsednik sindikata ssss i saradnici mu, svi clanovi sns-a !
      A, djubre, sta nas briga, bilo i bice ga !

  • penzionerka

    16:26 // 3. 8. 2020.

    Zahtevam kazne za one koji ovo ne kaznjavaju,jer su placeni od novca poreskih obveznika.Kako je samo moja prija fina dok je u Nemacku,a cim se vrne,vec od Horgos baca kese kude stigne.

  • sozontije

    16:31 // 3. 8. 2020.

    Da ne počeše da nas kažnjavaju za pojaseve u autu,još se ne bi vezivali.Kažnjavajte sve: od stanara zgrada, predsednika kućnih saveta za prljave zgrade,pljuvača po ulicama,neskupljanja pseceg izmeta...

  • само казна србина спасава

    19:07 // 3. 8. 2020.

    Аман,људи,кажњавајте нас ! Не мора то да буде нека висока казна,али по 1000 динара за сваки такав прекршај,па ће да се запитају кад их и пљување буде коштало.кад им се наплати и кеса поред зграде,кад им кучићи "каку" где стигну,а они не чисте,кад жвака кошта тако много....

  • prazilukac

    21:23 // 3. 8. 2020.

    Kakva nam je komunalna policija i kultura "građana" komunalci da imaju 5000 radnika na terenu ne bi mogli ovo da počiste. Akcija uklanjanja kabstog otpada traje celo leto, ali što bi se selac zamarao da okrene jedan broj i zakaže termin ili nedaj bože da odveze građevinski šut na deponiju besplatno.

  • Istina je ...

    21:31 // 3. 8. 2020.

    Opravdanost postavljanja NOVIH KONTEJNERA POD VAKUMOM I U ZEMLJI mora biti dokazana pogledajte malo oko sebe i videćete da su u nekim delovima grada postavljeni novi podzemni kontejneri DAKLE BIO JE NOVI TENDER U KOJI SU SE UGRADILI PRE DOLASKA NOVE GARNITURE parola sad ili nikad dok imam vlast u rukama inače briga njih za čistoću i red misle oni ali samo za sebe počinju da budu gori od žutih!

  • Mara

    05:49 // 4. 8. 2020.

    Sramota

  • akcija

    06:00 // 4. 8. 2020.

    Za mesec dana akcije koju bi komunalna sprovela na taj način sto bi za primer iskažnjavala sve one koji ovo ćine - grad bi izgledao drukčije. Kako su samo naši bivši sugrađani disciplinovani u Nemačkoj,Švajcarskoj i Austriji?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: