Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:04, 6. 9. 2012.

Deponije postale igrališta

mobilijari-palilula.jpg Funkcioneri GO Palilula obilaze igralište u ulici Veljka Petrovića na Delijskom visu foto: D.Vidojković

Na 15 lokacija u niškoj opštini Palilula na kojima su nekada bile divlje deponije sada se nalaze igrališta i prostor za mlade.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Luka Laban

    17:50 // 6. 9. 2012.

    Kao prvo tu nikada nije bila deponija.Tacno je da je bilo razno-raznog smeca,i juce su bili iz Medijane i pocistili.Spremili su sve za danasnju delegaciju.
    Decija graja je naravno neprocenjiva,i prava je stvar sto su tu postavljeni mobilijari.Nadam se da ce se veliki prostor iskoristiti za jos stvari,ali prevashodno to bi trebalo osvetliti...Pojedini gradjani se ljute sa razlogom,al ne zbog dece vec zbog svakakvih tipova koji galame posle ponoci....jedna je zena zestoko protestvovala,al mislim da nije bila u pravu.
    Predsednice Dzunicu ajd da vidimo kad ce poceti uredjenje.....

    • dr dra

      08:07 // 7. 9. 2012.

      Slažem se sa komentarom. Lepo je imati što više ovakvih mesta, ali ih treba i održavati i čuvati. Ono što je zaista loše jeste da se na takvim mestima i u dvorištima dečijih vrtićia i škola sakuplaju nekakvi ''omladinci'' i cele noći piju,urlaju, lome i uništavaju. Ljudi ne mogu da spavaju i nemaju mira do ranih jutarnjih sati. A policije nigde nema. Mislim da bi bar jednom noću policijska patrola mogla da prodje i učini nešto. Mada...kako mi se čini...???

    • građanin

      14:39 // 10. 9. 2012.

      Upućeno : Gradonačelniku i gradskim ocima

      Molim Vas da obratite pažnju na dvorišta osnovnih i srednjih škola. Konkretno na osnovnu školu "Car Konstantin" na Bulevaru, Velikotrnavksa 4, jer se u kasnim večernjim časovima pa sve do ranoj jutra skuplja razna bagra i ološ koji viče,peva, dere se, pije i verovatno drogira u dvorištu te škole.

      Mi stanari okolnih zgrada koji po celu noć ne možemo da spavamo potražili smo pomoć od nadležnih te škole, ali oni sležu ramena i pozivaju se na pomoć Gradske kući i Gradonačelnika oko rekonstrukcije ograde, koja traje više od 7 god. Upoznati su sa problemom i ništa tu ne mogu.

      A policija ne šalje patrolu za tako "malu" stvar.

      Molim većnike i gradske face da se pozabave ovim problemom , a ne samo pred izbore da šminkaju ovaj grad, a nakon dolaska na funkcije da se zabiju u rupu i da kraduckaju iz nje....

      Hvala!!!

  • ledenostenac

    10:15 // 7. 9. 2012.

    Celnici opstine bi trebalo da razmisle o uredjenju spomen parka Bubanj! Dosta mladih sumske staze u parku koriste za bavljenje sportom, setnju, neku fizicku aktivnost, samo jos nedostaju sprave za vezbanje na otvorenom, kao npr na keju... Beograd je pun parkova sa takvim spravama. Isto bih preporucio i za Cairski park!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: