Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:53, 3. 6. 2013.

| Društvo

Dikić se oporavlja posle VMA

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
dikic1-velika.jpg
Bratislav Dikić; foto: mup.gov.rs

Komandant srpske Žandarmerije Bratislav Dikić oglasio se ovih dana preko svog fejsbuk profila i demantovao razne glasine u Nišu i Srbiji, ali i štampane medije koji su nagađali bolesti zbog kojih je prvi čovek elitne srpske policije hospitalizovan na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu.

U medijima su izašli članci gde se, na primer, nagađa da je doživeo infarkt, a pojedinim medijima je čak stiglo i anonimno pismo u kome se novinari napadaju jer navodno ne smeju da pišu o tome da je Dikić sistematski trovan i da mu je krv zatovana. Sve to se kasnije ispostavilo kao neisatina, jer je imao frigotrombozu potkolenice leve noge i sada se oporavlja.

- Draga braćo i sestre, pojedini štampani mediji su ponovo pisali neistine o meni i mom zdravlju, a istina je samo da sam ja bio nekoliko dana u VMA zbog problema frigotromboze potkolenice leve noge i ništa više. To je sanirano adekvatnom terapijom, a sumnja je da je nastala najverovatnije kao posledica od ranjavanja u ratu 1999. godine. Sada sam kući sa porodicom i nastavio sam sa godišnjim odmorom. Zahvaljujem Vam se na nesebičnoj podršci koju mi dajete preko FB-a i drugim putem, a u ovim teškim vremenima! Svako dobro od Boga miloga Vam želim - poručio je Dikić.


Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • zoran

    07:06 // 18. 6. 2013.

    Vidi Bog,daje svakome koliko treba,a ne koliko on hoce.

  • Milivoj

    23:24 // 3. 6. 2013.

    Istetovirani i nabildovani eno ih po niškim klubovima gde se bahanališu sa sponzorušama. Koga li ova država plaća tolke pare?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: