Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:30, 3. 7. 2023.

| Društvo

“Ding Dong” uz specijalne goste i novu pesmu stiže na “Dođi na amfi”

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Ding Dong
50 godina hip-hop kulture obeležiće se i u Nišu uz nastup poznatog rep trojca; foto: Dođi na amfi

Poznati hip-hop trojac iz Niša Ding Dong nastupiće u subotu, 22. jula na 12. festivalu hip-hop kulture Dođi na amfi na amfiteatru na Nišavi. Jedan od članova grupe Robert Kitanović najavio je da će na koncertu imati specijalne goste, ali i najavio da će Nišlije premijerno čuti novu pesmu.

Hitovima Ćelav sam pa šta, Oš koš loš još, Luda igra, Pod lupom, Pomeri se Ding Dong stiče popularnost, a Robert Kitanović Robi kaže da im je uvek zadovoljstvo kada nastupaju u rodnom gradu.

Niška publika će, prema Robijevim rečima pored specijalnih gostiju, imati prilike da čuje pesme sa svih albuma, kao i novu pesmu za koju je rekao da spremaju i spot.

Zajedno sa nama nastupiće i Tale iz T-Error-a i otpevaćemo našu zajedničku pesmu Nema para da plati drugara, a nastupiće i mlada neafirmisana pevačica sa kojom ćemo otpevati pesmu Gangsta u čast naše Magdalene, koja više nije sa nama, a koja je bila naš član benda - rekao je Robert Kitanović.

Iz Kom 018, koji organizuje festival kažu da će pored domaćih izvođača i umetnika ugostiti i brojne mlade umetnike iz regiona i inostranstva, koji će predstavljati različite elemente hip-hop kulture, te dodaju da će glavni motiv ovogodišnjeg Dođi na amfi biti obeležavanje pola veka hip-hop kulture.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • TOO BRATEEE

    16:53 // 3. 7. 2023.

    Brate al ste ga ispržili,naježio sam se! Pravi hard kor,ovo je bilo kao sajpres što su nastupili na Filmoru...Vi i takve stvari i pozovite sanšajna,ozvučenje i da zapalimo BALKAAAANN!!!P.S.Imam 47 ide mi u pozadini mozart a mladost uz takve stvari i braćo baš bi mi dobro došla jedna šutka kao malopre što mi došlo-POZDRAV!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: