Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:09, 7. 3. 2018.

Direkcija: Od ponedeljka kreće "krpljenje" udarnih rupa

udarna rupa Rupa "krasi" Ulicu učitelja Tase; foto: čitalac

Udarne rupe na niškim ulicama počeće da se “obrađuju” sutra, dok će od ponedeljka, 12. marta, krenuti asfaltiranje, najavljuje direktor Direkcije za izgradnju Grada Niša Nebojša Lović.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Овца за шишање

    11:44 // 7. 3. 2018.

    А, каће крпљЕње рупа у мозак и паНћење народа?!

    • Nikola

      20:17 // 7. 3. 2018.

      Ovco ne blamiraj se nepismenošću!
      A što se rupa tiče, nikada gora situacija! Sramotaaaaa

  • vjuer

    20:59 // 7. 3. 2018.

    da li može JV da organizuje snimanje radova, pa to javno objavi? cilj bi bio da se dokaže kako se asfalt baca uzalud u nepripremljene, neočišćene i neosušene rupe, bez prethodnog kvlaitetnog premaza koji služi da spoji postojeću podlogu i novi masu. time bi se dokazalo tehnnički potpuno pogrešno postupanje. a onda dati studentima građevine/niskogradnje da izvrše analzu i da dokažu (ne)kvalitet.

  • marjan

    15:41 // 7. 3. 2018.

    Kakva bre prevelika kolicina soli? So niste bacili cele zime jer nije bilo ni snega, ni leda ni niskih temperatura! So i rizlu ste mozda bacili prosle nedelje kada je bas bilo hladno, a i to je trajalo 5-6 dana. Stvar je u tome sto nista niste radili na rekonstrukciji saobracajnica zadnjih nekoliko godina. Dinar jedan niste ulozili. Gde su potroseni ti budzeti to verovatno nikad necemo da saznamo.

  • Max Vespertine

    12:42 // 7. 3. 2018.

    "Krpljenje udarnih rupa ”neće biti rađeno kao pre, već daleko kvalitetnije i bolje”, od strane firme “MD univerzal turs d.o.o”, koja se do raspisivanja javne nabavke prošle godine bavila ugostiteljstvom." Osetih nevidjen transfer blama od kad sam ovo pročitao.

    Ajmo sad Nišlije, ko se to od nas ovde kopča na ledja, i otkud ovakvim prodavcima magle većina na izborima?

  • Roko Prch

    14:26 // 7. 3. 2018.

    Može li da se malo koordinira rad onih koji čiste rupe i onih koji ih popunjavaju. Bojim se da ne bude kao prošli put : rupe očišćene, proširene, a popunjavanje za 10 - 15 dana. Samo pitam može li ili "tehnološki proces" zahteva drugačije.

    • Nishlija

      16:41 // 7. 3. 2018.

      Nemoguce, jer firma zaduzena za popravke ima samo jednog vozaca koji vozi i bager i valjak

  • Džika turista

    20:27 // 7. 3. 2018.

    Iskrpite toj što pre, molim ve. Jer sag kad dođe autobus sa otvoren krov, oću Niš da razgedam mazno a ne da mi ispadne vilica kad udari na neku ločku.

    • Grdoje

      16:48 // 8. 3. 2018.

      Hahaha , plakanje !

  • DOK ONI GLOĐU RUPE, MI ĆE GLOĐEMO KOSKE

    11:57 // 7. 3. 2018.

    Ali ne treba da se sekiramo. Uskoro će proleće, pa nećemo
    morati više da glođemo koske, nego će jedemo gloginke.

    Neka se potrude bar da postave znakove upozorenja
    na mestima gde se izvode radovi. Nemoj kao prošle godine
    da iskopaju rupe i da ih krpe tek posle nedelju dana, a da
    u međuvremenu ne postave adekvatnu signalizaciju.

  • GOSPODSKA ULICA / GOSPODSKE RUPE

    14:32 // 7. 3. 2018.

    Gornjomatejevacka i Gospodska ulica nikada nisu urađene pa rupe nisu zatvorene. Treba da se zovu blatište, ne ulice.Tako je kad živiš u rupi od Opštine. Gospodo iz Direkcije- preselite se u Gospodsku ili Gornjomatejevačku, ili nam kupite na uslugu amfibije da možemo da normalno da dođemo do asfalta, ukoliko niste potrošili novac investitora koji su sve izmirili.Neke rupe krpite 100-ti put....

  • Naissus

    18:51 // 7. 3. 2018.

    U Evropi tesko da mozes n prometnim putevima da vidis rupu. Cak i ako je ima, zakrpe ih kad je saobracaj minimalan ali ih ZAKRPE i uglavnom niko o tome pojma nema. Ovde kod nas na sva zvona najavljuju kako ce to da urade mnoooogo bolje nego prosli put i hvale se svojim novostecenim vestinama ...kao da je toliko velika tehnika staviti zakrpu preko aflata. Ponasaju se kao da ce ceo asfalt da menjaju

  • Ivan

    12:41 // 7. 3. 2018.

    Molim vas redovno azurirajte opciju "Prijavi problem". Moram da prijavim dva kratera u Duvanistu koja ne mogu da se zaobidju nikako kolima. Dve godine nisu pipnuli nista da poprave.

  • Grdoje

    16:23 // 7. 3. 2018.

    A svaka čast znači krenulo je samo napred , baš sam se pre neki dan razmišljao dal namerno kopate te rupe po gradu , za Gonjomatejevačku ne znam ali Voždovu skoro ste renovirali ( pre nekoliko god ) ona je sada u stanju nikad gora , rupe , uzdužni TALASI , tragovi tereta nekakvih teških mašina .Strategija : pokradi što više para uadi što lošije i onda sledi ponovno renoviranje i nov lopovluk.

  • prof dr CVETKO prvi

    14:47 // 7. 3. 2018.

    Sad kad uzmu igle u ruke , pa kad počnu da fircaju i štepuju !

  • Sasa

    19:27 // 7. 3. 2018.

    Otkad je Somborski bulevar povezan sa Knjazevackom, kruznim tokom kroz Vase Pelagica, ul. Dr. Vojislava Vuckovica se polako raspadala, da bi ove zime kulminirala. Otvorili su se pojedini krateri duboki vise od pola metra, ono vise ne lici ni na dzadu. Tako je to kad napredni strucnjaci rade .

  • Milos Zlatkovic

    23:15 // 7. 3. 2018.

    Kakve rube? Popovac pola kilometra bez asfalta,nema rupe vec bunari... Autobus vise nema gde da prodje,a kamo li 1000 automobila dnevno...

  • Miloš

    01:03 // 8. 3. 2018.

    Hoće li krateri na Panteleju da se popune u toku mog života i hoću li za života gaziti asfalt ili blato u njivama u selu u Gornjomatejevačkoj? Pre 2 dana mi je bilo žao što više nemam gumene tigrove čizme!

  • Jasar

    22:29 // 7. 3. 2018.

    Trapovi nam odpadose

  • Realno

    10:32 // 8. 3. 2018.

    Kako se moze videti i zakljuciti iz ovih komentara , ulice na Panteleju su u najgorem stanju na teritoriji Nisa. Ocigledno da za Grad i Opstinu Pantelej stanje ulica na Panteleju uopste nije vazno iako se upravo tamo grad siri ubrzano zadnjih 10 ak godina. A i tek ce. Bruka

  • Goga

    13:03 // 8. 3. 2018.

    Ovoliki stranci...ima Niš zaradu od turista, e sad sto lepo ne izađete vozači jedan vikend i tražite svoja prava! Pritisak javnosti...a vi uspavani i samo cutite i na fb ste jaki.

  • vlada

    09:33 // 12. 3. 2018.

    Ma kakvi turisti, sta da vide, na sve strane djubre, rupe, blato, smece....

  • tmujo

    10:44 // 9. 3. 2018.

    normalno je da se i osteti asfalt i to isto popravi ali nije normalno da krpljenje jedne rupe traje po nedelju dve i to sve strogo u spic saobracaja verovatno da ih svi vide kako su revnosni.U normalnim sredinama i ozbiljnim firmama taj proces traje kratko i nema prekidanja nego ocistis rupu tretiras cime treba sipas asfalt ili vec neko sredstvo i odma ravnanje,kod nas to sve sa pauzama izmedju...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: