Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:20, 4. 7. 2020.

| Društvo

Direkcija najavljuje sanaciju desetak kratera koje su građani prijavili u Nišu

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
udarna rupa
Sve prijavljene rupe biće sanirane naredne nedelje, najavljuju iz Direkcije; foto: čitalac/Prijavi problem

Desetak udarnih rupa i kratera na niškim ulicama, za koje su građani prethodnih dana apelovali da su opasne, kako najavljuju iz Direkcije za izgradnju Niša biće sanirane tokom naredne nedelje.

Preko aplikacije "Prijavi problem" građani su prošle nedelje slali fotografije i svoj opis izgleda udarnih rupa i kratera, kojih je najviše bilo u Opštini Palilula.

Apelovali su da nadležni saniraju oštećenja na putevima, jer nije bezbedno voziti ulicama koje su prepune rupa.

Novinari Južnih vesti kontaktirali su Direkciju za izgradnju povodom ovih prijava građana, a kako navode u odgovoru skoro svi krateri biće sanirani naredne nedelje.

Raskopavanja javnih preduzeća za koja su izdati nalozi i nakon ispitivanja zbijenosti očekuje se njihovo asfaltiranje (u narednoj nedelji): Đerdapska ulica, ugao ulica Nikole Uzunovića i Vere Blagojević, ugao ulica Jovana Babunskog i Kumanosvke i uliva Nova železnička kolonija - navode u Direkciji.

Osim rupa koje su samo popunjene nakon radova javnih preduzeća, najavljuju da će sanirati i one kratere na ulicama koji su, kako kažu, nastali nakon kiše.

Udarne rupe koje su se pojavile nakon velikih padavina za koje se takođe očekuje sanacija u narednoj nedelji. Za svaku od navedenih lokacija je izdat nalog od strane nadzornog organa: Ulica Drakčeta Milovanovića i Svetislava Trgojevića - raskrsnica, ugao ulica Sestre Baković i Čairska (kod pruge) i ulica Svetolika Rankovića - dodaju u Direkciji.

Podsetimo, građani sve komunalne probleme u Nišu mogu da prijave preko aplikacije "Prijavi problem", a osim fotografija problema, potrebno je opisati i stanje na terenu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    18:31 // 5. 7. 2020.

    Svaki asfalt koji vi postavite, traje 20 dana jer se posle toga pojavi ulegnuce ili rupa koju vi ignorisete, pa vremenom postane krater koji vas mrzi da sredjujete. Kog kvaliteta je taj asfalt kad kisa uspe da ga razrove?? U Njegosevoj kao da su bombe padale a ne kisa!! Ako nesto ne znate da radite, prepustite onome ko zna. Dosta ste nas vise krali. Vreme je da stanete

  • Zoki

    16:14 // 5. 7. 2020.

    Potrebno je vise paznje da se obrati na izgradnju solitera u centru grada. Previse vozila, premalo parking mesta, mnogo zagadjenja. Pogledajte malu ulicu prema cairu iz dusanove, kod pikanta. Tolika zgradurina u malom sokaku je tipican urbani genocid.

    • Cobi

      22:27 // 5. 7. 2020.

      Bitno je da je investitor podmazao tamo gde treba.

  • R.M.M.

    14:55 // 5. 7. 2020.

    "Напред Булате, изградња несме да стане, данас видех на Маргеру постављне бетонске плочице (вероватно радове изводи еминентна фирма, Међарац или нешто слично)". Фуге попуњене како се иначе НЕ РАДИ, КАКО ЈЕ У СУПРОТНОСТИ СА СТРУКОМ, КАКО ЈЕ ЗАБРАЊЕНО. Фуге се пуне речним песком а не кварцним из Рготине. Е та разлика у цени (не мала) иде негде. Где иде, можда твој помоћник (СТРУЧЊАК) Милошевић зна!

    • Margerac

      22:25 // 5. 7. 2020.

      Navedeni potrčko do sada poentirao nekoliko stanova u Nišu, a gazda mu i u Grčkoj.Bagra, pa nema kud.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: