Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:49, 7. 6. 2011.

Direkcija za javni prevoz i dalje ne radi

Iako osnovano pre mesec dana, preduzeće koje bi trebalo da upravlja javnim prevozom u Nišu još nije počelo sa radom. Čeka se sednica Skupštine grada.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Marko

    12:24 // 7. 6. 2011.

    Isti posao u okviru parking servisa obavlja 25 zaposlenih..Novo preduzece Direkcija ce imati 60 zaposlenih a u pitanju je ista delatnost i obim posla...Grad je Parking servisu prebacivao 30.000 evra mesecno za potrebe obavljanja ovog posla a Direkciji ce 70.000 evra...rasipanje novaca gradjana Nisa...bruka i sramota...

  • igor

    16:51 // 7. 6. 2011.

    gde li su silne pare od parkinga :///
    inace sto se tice gradskog mora nesto da se promeni, grad je sve veci sa vise stanovnika a autobusa nigde. danju cekanje po 20 min??? a vikendi su uzas, kao pre 30 godina kad niko nije radio nedeljom i svi imali auto.

  • Nenad

    20:22 // 7. 6. 2011.

    I bolje je da ne radi za Nis, jer ce njenim radom placati 2,5 puta vise nego sada za istu uslugu. Ima li domacina u ovom gradu, jer brine neko o ovom gradu od ovih basibouzuka koji ga unistise? Na svakom koraku samo nesposobnost, korupcija i partije sa svojim interesima u Nisu.
    Ima li pilota u avionu koji se strmoglavo rusi?
    Da neko siluje grad, igra se sa budzetom i trosiga kako mu se cefne,ko ne tuzi grad taj ne moze ni da dobije i nikom nista.

  • Sanja

    11:47 // 7. 6. 2011.

    Sramota! Osniva se preduzece za posao koji je do sada neko obavljao... Izmisljena radna mesta, izmisljeno preduzece. Bruka! Opozicija je u pravu!!! Ovo je dno dna!!!

  • Radnik parking servisa

    11:48 // 7. 6. 2011.

    Nije nego.
    Zašto je Simonović promenio odluku da ne bude direkcija za saobraćaj nego dorekcija za javni prevoz.
    Jer nije hteo veliki kolač da da Neši guski ili ti kako ih još nazivaju pokret živim za nešu - Niška regija, regionalni odbor zaječarske stranke živim za krajinu.
    Bane Jovanović kupio tri radikala u startu i pripoio ih niškoj regiji da bi imali uticaj. Ali mali Nešpa se usilio pa počeo da ucenjuje Simonovića. Zato mu Simonović i dao preduzeće Direkciju za prevoz da udomi svoje poslušnike a kao za direktora da stavi čoveka iz SPS, koji je inače i osnivač Niške regije kad su pobegli od Nove Srbije jer su i tad napravili posao sa Simonovićem. Koliko njih radi u javnim ustanovama i opštini zapitajte se. Sačekali da se na Skupštini usvoji odluk i onda posle toga regija trk u Regione kod Baneta.
    I šta je Simonović sad uradio, opet ga nasamarili, on mislio da umirio opoziciju, a ono opozicija postade najveća vlast u rukama G17.

    E moj Simonoviću, E moj Nešo, E moj Bane.....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: