Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:21, 13. 1. 2016.

| Društvo

Direktor Fonda PIO postavio suprugu za načelnicu finansija

Autor:RedakcijaIzvor:Blic
fond PIO
Direktor za svoju ženu kaže da je bila najbolje kadrovsko rešenje; foto: JV

Direktor niške filijale Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Hadži Ivan Đorđević (SNS) postavio je suprugu na mesto načelnika Odeljenja za finansije, piše "Blic".

I dok zaposleni u niškoj filijali PIO kažu da je direktorova supruga pre imenovanja na mesto načelnice radila u matičnoj službi i da nije imala dodira s finansijama, Jovanović tvrdi da je njegova supruga bila revizor uplate doprinosa.

Hadži Đorđević, koji je inače i predsednik Fudbalskog saveza Niša i član Upravnog odbora FK Radnički, za "Blic" objašnjava da je njegova supruga "bila najbolje rešenje nakon što je prethodni načelnik otišao u penziju“.

Moja supruga i koleginica Marija Đorđević zaposlena je u Fondu PIO već 20 godina. Reč je o apsolutnom profesionalcu. Ona je diplomirani ekonomista državnog fakulteta, magistar ekonomije na niškom Ekonomskom fakultetu, na smeru finansijsko i bankarsko poslovanje, sa ocenom 10. Doktorand je na Ekonomskom fakultetu. Po godinama staža u filijali je najstariji i najobrazovaniji ekonomista, a time i najbolje kadrovsko rešenje - kaže direktor.

Zaposleni, s druge strane, zameraju i na tome što je direktorova supruga navodno zaposlila kozmetičarku i kućne prijateljice.

Tekst u celosti možete pročitati ovde.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • shaft

    19:20 // 13. 1. 2016.

    Slab si ti bratac!Kad ces kuma,decu,brata,komsiju,od razredne unuku,pevaljku sa proslave?Nemoj se brukas samo sa zenom!

  • Lik iz centar

    16:21 // 13. 1. 2016.

    ovo je ljudi i dobro.sve dok ne pocne da zaposljava i svalerke(ko neki!),i nije "tako lose".ovako je bar "porodican" covek.samo napredno,jer su tako u mogucnosti!

  • Čiča

    14:49 // 13. 1. 2016.

    Ovo nažalost nije ništa čudno. Niš je grad nadaleko poznat po tome što zapošljava sestričiće i deveričine deveričiće gde ko kako može, a ne gde bi ko trebao.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: