Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:59, 18. 5. 2017.

Direktor Kliničkog centra krio informacije o zapošljavanju novih radnika

Zoran Radovanović Direktor Zoran Radovanović ne odgovara na pitanja o konkursu za nove lekare; ilustracija; foto: JV/Jovana Adamović

Nakon što je direktor niškog Kliničkog centra Zoran Radovanović bezmalo mesec dana odbijao da odgovori na pitanja novinara o planiranom zapošljavanju novih radnika, na sajtu te ustanove je osvanuo konkurs za prijem u radni odnos 60 medicinskih sestara i tehničara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Nebojša

    14:34 // 18. 5. 2017.

    Predlažem svim nezaposlenim lekarima da naprave grupu na facebooku kako bi udruženi održali protest ispred uprave kliničkog centra! Mislim da će 500 nezaposlenih lekara moći da blokira upravu Kliničkog centra Niš i da skrene pažnju na mafiju koja vlada medicinom u gradu! Protest ponoviti i ispred gradske kuće!
    Do zapošjavanja mladih lekara - napred!

  • X

    11:16 // 18. 5. 2017.

    A sta je sa konkursom za lekare??? Sramota!!!

  • nesko

    12:47 // 18. 5. 2017.

    lekari odlaze, "doktori" dolaze

  • Zar Zoki

    13:13 // 18. 5. 2017.

    Tigar tako nesto da uradi? Ne verujem.

  • Kličko

    14:44 // 18. 5. 2017.

    Neka Tigar da informaciju koliko je zaposlenih napustilo KC Niš i otišlo u inostranstvo. Ovo nije novi prijem lekara. Ovo je popunjavanje rupa.

  • sladja

    15:52 // 18. 5. 2017.

    Neka kazu kolika je kvota za lekare?
    Nemoguće da se primaju lekari samo u Beogradu i Kragujevcu, a južna pruga....
    Da nas nisu već otpisali zbog zračenja tokom bombardovanja, pa vele i onako rapidno stanovništo na jugu umire od raka...jugu više neće trebati lekari već mrtvozornici...

  • Zahvalnice?

    12:54 // 18. 5. 2017.

    ..pa to je tako retro..bzv

    a je l uramljene?

  • Molim Južne da ne traže nemoguće

    12:59 // 18. 5. 2017.

    Da na sajtu objave oglas za prijem lekara i med.osoblja, bila bi REVOLUCIJA, prenosno naravno, pride to se u ovoj zemlji desilo otprilike NIKAD

    Pa šta je sledeće, da imate uvid u dokumenaciju, i da tražite obrazloženje Komislije?

  • slaćko

    09:52 // 19. 5. 2017.

    Novi mandat ,stara praksa..Kad nema odgovre onda se svađa..Struktura je to,genetika je stvarno čudo,ne da se sakriti

  • Zoran Radovanovic

    20:53 // 18. 5. 2017.

    Zamolite Predraga Blagojevica da zakaze emisjiu od minimuM 1h gde god, pa dodjite svi i da pred kamerama oci u oci raspravimo sve teme vezane za KC Nis... Pitate, odgovaram. Kamere ukljucene. Ja govorim kao Zoki Radovanovic a ko god preko puta mene sa sve shifrianim nik nejmovima... Sa velikim ZADOVLJSTVOM. Juzne vesti na POTEZU... Subota, Nedelja... Tu sam

    • Goran Stojadinović

      08:34 // 19. 5. 2017.

      Poštovani,
      objasnite nama zašto Niš jedini nema konkurse za lekare? Kragujevac sada ima 20, konkursi stalno postoje za KC Srbije, Voždovac, Bežanijsku kosu, Zvezdaru, Dragišu Mišovića, Dedinje, Sremsku Mitrovicu, zašto smo mi jedini grad koji je privilegovan da nema konkurse! I usput, lepo ste prepisali jučerašnju izjavu Zlatibora Lončara!
      Pozdrav!

  • prof dr CVETKO prvi

    20:32 // 18. 5. 2017.

    Blago nama sa njima !!!!
    Ovo se ne zna , ko koga ...emqancipira i pomaže , kao u dispozitivu ?
    Sreća je , te nema "mnogo" njih , koji su završili Med.fak. Niš ... inače bi bilo "zagušenje" ... od našu decu i od njinu decu , koja polako ali sigurno "dolaze", nesebično zalažući se !
    Moreeeeee... što ne završi' Med. Fak. yu ... sad bi' bio...prof dr CVETKO Prvi tj. najprvi !

  • Zoran radovanović

    21:06 // 18. 5. 2017.

    Samo molim sledece komentarore:
    X,sladju,KliČka,Nebojšu,Zar Zoki,dex-a,Molim Južne da ne traže nemoguće,Zahvalnice,retro,neska i X da se istog dana pojave iz sektora anonimnosti pa da u terminu koji zakaže Predrag Blagojević Južne vesti u sat vremena gde god, sve teme stavimo na JAVNO snimljenu raspravu i probamo da rešimo za dobro Niša sve moguće. Hvala JV i gore navedenima na odzivu...Zoran

    • dex

      08:19 // 19. 5. 2017.

      Zoki , moram da kazem - svaka cast na ovakvom pozivu ali ja nisam javna licnost i ne moram da se pokazujem , samo pitam kao gradjanin sta se desava sa narodnim(mojim) parama? Ti si taj koji mora da odgovara , a ne Ja! Za pitanja je zaduzen Predrag Blagojevic.

    • @Postovani Direktore

      08:01 // 20. 5. 2017.

      Zoki NISU to komtatori to je bolumenta botova i onih neostvarenih karikatura!Pa po kometarima se vidi da prostota i primitivizam su maniri kojima se oni rukovode,sa velikom douzom ciniznma,sto upravo govoi o njima! Nemojte na njihov nivo! Mislite da im neko veruje, ne!SMESNI SU!Mala grupica botova koji neznaju recenicu da satave ali zato njihoim sefovima mora da se dokazu na primitivan nacin!

  • fidelio

    08:31 // 19. 5. 2017.

    Zorane ne vidim zasto bi ti morao da se pravdas koliko znam ti si dir. KC i lekar a ne investitor. To je valjda vlada Srbije pa neka dodje Vucic neka objasni zasto kasni izgradnja. Kada su znali da se slikaju u predizbornoj kampanji neka sada objasne ono sto su obecali da ce biti zavrsen do kraja marta. E pa izvolite....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: