Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:58, 8. 2. 2019.

| Društvo

Direktor Muzeja demantuje samog sebe zbog izjave o “škodama” Gradske uprave

Autor:S. MarkovićIzvor:Južne vesti
nenad spasić
Spasić kaže da je pogrešio što je komentarisao "škode" koje na spornim tenderima kupuju niške opštine, javne ustanove, preduzeća i Gradska uprava; printskrin: Narodni muzej Niš

Nakon što je rekao da ceo grad, gradske opštine i Gradska uprava kupuju luksuzne “škode superb”, a onda ih lupaju, direktor Narodnog muzeja u Nišu Nenad Spasić tražio je da povuče tu izjavu. Spasić kaže da to nije i ne treba da bude predmet njegovog interesovanja, a svoju izjavu pripisuje gripu.

Spasić je prvobitno rekao da je doživeo kritike zbog svoje izjave o luksuznim “škodama” kupljenim na spornim tenderima, ali na pitanje novinara od koga, on je te kritike negirao. Dodao je da želi da se ogradi od svoje izjave, ali i da je demantuje.

Ja bih ukratko da demantujem tu moju tvrdnju, odnosno izjavu, jer to nije, niti treba da bude predmet moje kritike, niti moje pažnje. I ako neko uopšte stavlja primedbu na tendersku dokumentaciju, na postupak nabavke, ima pravo žalbe u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama… Ograđujem se od izjave nabavke i korišćenja drugih subjekata vezano za vozila “škoda”... Ko uopšte meni daje za pravo da to komentarišem? Zna se ko je zadužen za to - rekao je Spasić.

Spasić dodaje da je to rekao novinarima Južnih vesti jer je pod visokom temperaturom zbog gripa.

Podsetimo, Narodni muzej u Nišu dopunio je svoj vozni park novom “škodom rapid” koju su građani platili nešto više od 13.000 evra, na tenderu pisanom tako da je mogao da se javi samo Auto Čačak i to - samo sa ovim kolima. Direktor Spasić je rekao da je specifikacija prepisana iz drugih javnih nabavki, da su im kola neophodna, ali i da je “škoda rapid” skroman auto, za razliku od “škoda superb” koje kupuju i lupaju u saobraćajnim nezgodama zaposleni u Gradskoj upravi i niškim opštinama.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Јесењин

    17:01 // 9. 2. 2019.

    Камо да је више Спасића, Град би имао шансе на опстанак. Читам острашћене коментаре - па то је антицивилизацијска естрада.

    • Prle

      21:28 // 9. 2. 2019.

      Samo Spasićevi neprijatelji brane ovo što je rekao

    • Dragoljub J.

      12:43 // 10. 2. 2019.

      Burazeru, svaka civilizacija odavde je najmanje dva mlečna puta udaljena. A ovaj jadovan pepelni, taj je u neolitu nego mu još nisu rekli. Zato je i metnut u muzej kao eksponat.

  • gavran

    15:53 // 9. 2. 2019.

    Po sistemu: Ćuti di si , jer i za disi- nisi...

  • Radonjic Vukica

    14:08 // 9. 2. 2019.

    Ovo je najcrnje posipanje pepelom u istoriji, necuveno da covek moze toliko da padne i sebe baci u blato.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: