Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:57, 21. 3. 2017.

Direktor škole “Mija Stanimirović” bira novinare sa kojima razgovara

Aleksandar Veljković direktor ETŠ Ne odgovara na pitanja Južnih vesti; Foto: JV

Aleksandar Veljković direktor Elektrotehničke škole “Mija Stanimirović” u Nišu, nije želeo da razgovara o uspehu đaka Đorđa Petrovića na informatičkom takmičenju za učenike srednjih škola “RAF Challenge 2017”, kao ni o nagradi koju je sama škola dobila. Kako je naveo, razlog je što su Južne vesti ranije pisale o porodičnom zapošljavanju u školi kojom upravlja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Jelena Minic

    19:42 // 21. 3. 2017.

    Kamo srece da je vise direktora kao sto je direktor Veljkovic! On je od ETS "Mija Stanimirovic" napravio vodecu skolu u Srbiji, skolu ciji ucenici stalno osvajaju nagrade, skolu koja ima najmodernije i najtrazenije obrazovne profile u toj struci, skolu koja se izborila za ucesce u prestiznim evropskim programima. Zato pokazite malo postovanja prema Aleksandru Veljkovicu jer on to svakako zasluzuje

  • Dragan

    18:16 // 21. 3. 2017.

    Da li neko zna od vas autora sta je Aca napravio od Mije pocev od 2002 godine? Istrazite malo to, kako je od najgore skole napravio ovo sto jeste.

  • Dušan

    17:40 // 21. 3. 2017.

    Kao bivši đak škole imam samo reči hvale za ovog čoveka. Od jedne propale škole koju su upisivali samo oni koji nisu imali drugog izbora napravio je modernu i veoma traženu srednju školu.

    • Milena

      19:30 // 21. 3. 2017.

      Dusane ( i Dragane) kako ne shvatate da je glavni hit medju novinarima prozivanje skola i njihovih radnika? To je sada senzacija. Ako nema niceg bitnog-dodacemo, izmislicemo, namontiracemo, iskopacemo negde nesto....

  • Milos

    07:48 // 22. 3. 2017.

    Bravo za Acu. Sposobnijeg coveka u regionu nema. Me opravdavam njegov potez Ali to he njegov tperament zato I IMA nadimak iz starijih Dana "zver"

  • BRUKA I SRAMOTA

    10:40 // 22. 3. 2017.

    Kako se izražava ovaj direktor "("izlagao me,neće da me tura")? Je l' ovo vokabular jednog intelektualca?
    Treba biti smenjen....nije škola njegova dedovina.

  • Aleksandar

    09:29 // 22. 3. 2017.

    Direktor za primer.Menadzer za skolu.Sve pohvale za skolu koja se svakim danom sve vise razvija.U Srbiji niko ne prasta uspeh i to je najveci greh direktora Veljkovica.Novinari juznih vesti treba da idu u skolu i da vide kako sve funkcionise.

  • Ja

    09:13 // 22. 3. 2017.

    Nadlezne institucije dokazale su da je prekrsio zako i on mora da bude smenjen. Ne razumem zasto ga pojedinci toliko brane.

  • Misa

    12:05 // 22. 3. 2017.

    Podrska za Acu! Od neugledne skole, stvorio je skolu za primer.
    Bivsi ucenik.

  • Zaratustra

    21:29 // 27. 3. 2017.

    Tipična polupismena fizionomija, u skladu sa načinom izražavanja. Naravno, u postavljen je za direktora obrazovne institucije.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: