Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:22, 27. 10. 2015.

Direktori koriste službeni parking za privatna vozila

parking Stankovićeva privatna "škoda" i Petronijevićev privatni "reno" na službenom parkingu; foto: JV

Otkako su avgusta dobili tri službena parking mesta u Davidovoj ulici u Nišu, direktor i zamenik direktora Direkcije za javni prevoz Saša Petronijević i Nenad Stanković, kako kažu građani, skoro redovno privatna vozila parkiraju na službeni parking.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • MAGDALENA - MEDIJANA

    12:45 // 27. 10. 2015.

    Ponašanje Nenada Stankovića- Guske je problematično u svakoj prilici. Ozbiljni gradjani su zapanjeni činjenicom, da je ćario u mnogim strankama, a sada ga je i Perišić prigrlio.

  • petar

    12:55 // 27. 10. 2015.

    BAHATOST

  • maja

    13:08 // 27. 10. 2015.

    Ako,tako treba,nislije nisu bolje zasluzile.

  • gradska uprava

    13:16 // 27. 10. 2015.

    Opet Guska. Ima li neka zloupotreba gde njega nema. Zašto više tolerišu njegovu bahatost u Sns u.

    • Kalča

      14:01 // 27. 10. 2015.

      Zato što su tamo (u esenesu) svi isti.

  • Милосав

    13:26 // 27. 10. 2015.

    По приватним аутомобилима се јасно види да им је плата "понижавајућа".
    Честитке за Ј.В. и наставак њиховог писања о злоупотреби власти. Наравно, и овога пута ће то бити на њихову штету, неће бити неких значајнијих средстава од града, за пројекте.

  • komšija

    13:28 // 27. 10. 2015.

    Ovaj svi reno i oktavija su svakog radnog dana sve vreme na rezervisanom parkingu. Preko vikenda su obeležena mesta prazna. Znači da službena vozila tu nijednog vikenda ne parkiraju! Gde su! Opet zloupotreba. Dokle više Gusko?

    • Nishlija

      16:36 // 27. 10. 2015.

      U ovoj ulici i mogu automobili da se mimoidju zbog niske ivice, ali u sledecoj je nemoguce jer je ulica uska i nebi trebalo da je obelezena za parkiranje

  • shaft

    14:33 // 27. 10. 2015.

    Nislije,zar niste na izborima rekli svoje?Donece vam,ako treba,da im je ulica dedovina,sve oni mogu!Samo bahato i nikako drugacije!

  • Jaoo Gusko preletačka pa opet ti pa dokle

    15:08 // 27. 10. 2015.

    vise!Ma imali nesto da je u ovom gradu naopako a da ti nisi u to ukljucen!Ma polako videcemo i tebi ledja!I tebi i tvom novom jatu!Problem je samo u tome sto ce vlast u republici ostati ista a sns u Nisu puca na izborima samo tako pa ce onda gradu biti jos gore tako je bilo i u Smiljkovo vreme!E onda smo ga pa tek ugasili!

  • peda

    18:49 // 27. 10. 2015.

    pa to su funkcioneri SNS-a,moze I'm se.VUCICU ,pogedaj svoje funkcionere!!!________

  • cile

    20:47 // 27. 10. 2015.

    Opet napadate sirote funkcionere, cija je plata sigurno manja od prosecne plate u ovom gradu, pa nemaju novce da plate parking... Da se organizuje neki humanitarni koncert, da skupimo parice, da im platimo godisnju kartu za parkiranje?

  • Čiča

    07:55 // 28. 10. 2015.

    Koliko afera i koliko Gusku ljudi ne vole a on i dalje direktor nikako mi nije jasno. Da li ste nešto bolje očekivali od Guske nego da koristi sve što može pa i svoju firmu, naravno.

  • aca iz nis

    07:57 // 28. 10. 2015.

    DZABE PISEMO, bahatost se samo povecava a mi smo "GUSKE" kad sve to trpimo. Parking servis mora da proveri po registraciji cije je vozilo i nepropisno parkirano vozilo da odnese kao što maltretira nas građane. DOKLE NIŠLIJE.

  • Udruzenje skupstine stanara

    09:20 // 28. 10. 2015.

    Pokrenuce mo pitanje sta gradjani sve placaju ovoj Direkciji i njihovom menadzmentu i traziti objasnjenje zasto je Nis po ceni karte jedan od najskupljihu Srbiji i zasto cena nije jeftinija. Gradjani Nisa probudite se, razdrmali smo Toplanu, sad je Parking na redu, neka se pripremi Direkcija za prevoz,borba za gradjane se nastavlja ....

    • Gusanu je mesto u ZATVORU!!!

      12:29 // 28. 10. 2015.

      Gusan na slobodi-TO JE VELIKA NEPRAVDA za NISLIJE! Ispitati da li je njegova dioploma plagijat i validna?! S obzirom da je to sve zavrsio kod profesora Mileta Hiljadarke!ispitati koliko je to Gusan platio s obzirom da nije kapacitet i knjiga mu je neprijatelj br.1! Na osnovu te diplome Gusan prima platu na racun naroda! Ako je sve ovo istina Gusan mora to sto je oteo od Nislija da vrati! Bagra!

  • g.g

    09:26 // 28. 10. 2015.

    Kod ih voze sluzbenim kolima kritike kad dolaze na posao svojim kolima opet ne valja,pa ta mesta u celom gradu kada su prazna svi koriste slikajte onda po celom gradu a ne gde vam samo neko nalozi.
    Treba svi direktori da koriste svoja privatna vozila za dolazak na posao bravo za Sasu i Nesu.

  • član SNS

    10:07 // 28. 10. 2015.

    Guska je bahat preko svake mere. Platio za službena kola parkiranje u svim zonama pa za ista kola dobio od uprave rezervisana mesta da bi na njih parkirao svoja. Njemu i Saši da se naplati po cenovniku bespravno parkiranje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: