Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:20, 5. 9. 2013.

| Društvo

Direktori u Nišu do kraja meseca

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
direktori-stolica.jpg
Ilustracija

Predstavnici gradske vlasti u Nišu postigli su dogovor da se uloži napor i ispoštuje postojeći plan, kako bi novi direktori javnih preduzeća bili postavljeni do kraja septembra.

O sastanku održanom juče u kabinetu predsednika Skupštine Grada Mileta Ilića, na koji novinari nisu bili pozvani, javnost je obaveštena saopštenjem objavljenim na sajtu Grada.

Predsednica Komisije za imenovanje direktora Sanja Milijić danas je nedostupna, pa za sada ostaju nepoznati brojni detalji u vezi sa zaključcima gradskih otaca.

Pre svega, za sada se ne zna šta je dovelo do kašnjenja u realizaciji plana koji je u početku dosledno sprovođen, tačnije, zbog čega Komisija nije gradskoj upravi prosledila po 3 imena najboljih kandidata za direktorska mesta.

Kako stoji u zvaničnom saopštenju pored predsednika Skupštine Grada i predsednice Komisije jučerašnjem sastanku su prisustvovali i načelnici resornih uprava.

Dogovoreno je da se ispoštuje postojeći plan i da direktori budu izabrani do kraja septembra. O imenima novih direktora, kako piše u saopštenju, odbornici bi trebalo da raspravljaju na prvoj narednoj sednici niške Skupštine.

Podsetimo, Komisija je, poštujući Zakon o javnim preduzećima formirala spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa. Kako smo već pisali najviše kandidata ima u niškom Vodovodu dok Objedinjena naplata, Niška televizija i Zavod za urbanizam imaju po jednog kandidata.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jovan Momcilović

    19:20 // 14. 9. 2013.

    Sme[no...

  • Milivoj

    16:58 // 6. 9. 2013.

    Dovesti totalno nove ljude sa novim idejama i naprednim biografijama. Ako treba dovesti ih iz Beograda kao sto je PU u Nisu dovela coveka sa rezultatima, Grekulovica!

  • ;)

    17:07 // 5. 9. 2013.

    Biće testirani ili je fakultetska diploma dovoljna? Imaju li preporuku prethodnog poslodavca ili je njegovo mišljenje nebitno obzirom da konkurišu za budžetsko radno mesto?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: