Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:10, 11. 11. 2015.

Direktorka Dečijeg centra: Neopravdane optužbe

deciji centar Direktorka Davinić tvrdi da je, pre nego što je otišla na duže bolovanje, u Dečijem centru vladao mir i red; foto: JV

Nakon što su sindikat niškog Dečijeg centra i gradonačelnik Niša Zoran Perišić saopštili da je direktorka ove Ustanove Aleksandra Davinić zapošljavala mimo propisa, Davinićeva tvrdi da za te navode nemaju osnov.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Meri

    15:51 // 11. 11. 2015.

    kome se žena pravda? partijskoj kamarili u kojoj sve sami 'incidenti' partijskog zapošljavanja!

  • komodo

    15:01 // 11. 11. 2015.

    Sns ne interesuje istina vec skandal i ,,povod,, za smenu.

    • Marija Verzio

      19:58 // 11. 11. 2015.

      Radnici Ustanove Deciji Centar su zatrazili od SNS utvrdjivanje PRAVE ISTINE o brojnim malverzacijama nase direktorice Davinic

    • mozeimse

      10:09 // 12. 11. 2015.

      Ovo je odgovor na komentar Marije Verzio ako se tako zove. Ona verovatno zna sta su razlozi smene a to verovatno zna i slavkovic koji se, gle cuda, ne oglasava jer se razgovora sa direktorkom verovatno i ne seca!Ako cemo se zezati!

  • krojf

    15:47 // 11. 11. 2015.

    Koje su ovo nepravilnosti u odnosu na direktora Toplane,Gorice,Pcelice..Oni su toliko finansijski uništili svoja preduzeca da jadan gradonačelnik mora da im pomaže davanjima na stotine miliona naših para-pa štiti i pravda svoje

    • Pera ložač

      16:22 // 11. 11. 2015.

      Nisu direktori Toplane oštetili preduzeće, već Gradska uprava koja nije platila dugove za grejanje budžetskih korisnika kojima ne sme da se isključi grejanje po zakonu (škole i pojedine ustanove) 2-3 godine unazad. Džaba je Toplana u Nišu jedna od energetskih najefikasnijih u ovom delu Evrope, kada je političari uporno guraju u bankrot godinama unazad.

    • Marija Vajar

      20:03 // 11. 11. 2015.

      I velike i male nepravilnosti su - NEPRAVILNOSTI ili bolje receno iz naseg djepa u njihov !

  • Natalija Stanković

    21:38 // 11. 11. 2015.

    Bravo Aleksandra, sve si u pravu, Perišić neka se opravda zašto je dao Divljani 29 miliona a kuka kako će Beograd da obustavi transfer novca gradu zbog troje zaposlenih. Odakle mu 29 miliona za Divljane. Kaži gospodine doktore što bolesnu ženu razvlačiš po medijima

    • Ljubisa

      23:07 // 11. 11. 2015.

      Pa mora da da pare za direktora u Divljani jer je isti POCETNIK, bez radnog staza, a iza njega stao DEJAN Jovanovic, kome je prvo ozbiljno radno mesto Gradska Skupstina.
      Sve moj do m.......
      A ljute se na profesora Corbica sto ima rece istinu na Skupstini.

  • nataliha stanković

    21:44 // 11. 11. 2015.

    Sutra zaseda skupština, dobro razmislite gospodo kako ćete glasati, po savesti ili po nalogu gradonačelnika. Mislite svojom glavom, nemojte da budete samo marionete. Sacuvajmo dečiji centar koji postoji od1949. g

  • opstanak

    08:52 // 12. 11. 2015.

    Ovo je nečuveno da se ustanova koja se bavi decom i s tim u vezi treba da bude nosilac dešavanja i edukacije postane žrtva jedne isključivo konformističke persone. O čemu se ovde radi? Narod koji ne zna šta će sa decom i koji manipuliše njima na žalost nema budućnost.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: